Leijonat.fi

       

Ville Peltonen kunniavieraana Klaukkalan jäähallin avajaisissa - ”Olin ulkojäiden himokäyttäjä”

Avajaisten virallisen osuuden päätyttyä Ville Peltonen pääsi kirjoittelemaan nimmareita. Avajaisten virallisen osuuden päätyttyä Ville Peltonen pääsi kirjoittelemaan nimmareita.

Leijonien hyökkääjälegenda Ville Peltonen oli kunniavieraana viime lauantaina järjestetyissä Klaukkalan jäähallin avajaisissa. Puheenvuorossaan Peltonen kiitti Nurmijärven kunnan päättäjiä harjoitushallin rakennuttamisesta ja kannusti lapsia hyödyntämään paikallisia liikuntamahdollisuuksia.


- Olin itse ulkojäiden himokäyttäjä ja tiedän, miten paljon innostunutta jääurheiluväkeä Nurmijärveltä löytyy, Peltonen sanoi.

- On hienoa, että kunnanvaltuusto ja -hallitus tekivät päätöksen uudesta harjoitushallista, joka on nyt rakennettu tähän vanhan hallin kylkeen.

Uuden harjoitushallin lisäksi paikalliset jääurheilulajien harrastajat pääsevät nyt nauttimaan remontoidun vanhan hallin palveluista. Vuonna 1989 rakennettu jäähalli sai remontissa mm. paremman valaistuksen ja uuden kaukalon.

Peltosella on nurmijärveläiset sukujuuret, hän asui lapsena hallin lähistöllä ja vietti lukemattomia tunteja läheisessä ulkokaukalossa.

- Haluan kannustaa kaikkia teitä nuoria käyttämään näiden hallien jäitä seurojen harjoituksissa ja yleisöluisteluiden aikana. Ei pidä myöskään unohtaa ulkojäitä, joista tässä kunnassa on aina hyvin huolehdittu. Sinne pääsee kavereiden kanssa taitoja hiomaan.

 

 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: