Leijonat.fi

       

Suomessa on nyt 224 jäähallia - Klaukkalan jäähalli avattiin

Jääkiekkoliiton lahjoittama muistolaatta kertoo, että uusi harjoitushalli on Suomen 224. jäähalli. Jääkiekkoliiton lahjoittama muistolaatta kertoo, että uusi harjoitushalli on Suomen 224. jäähalli.

Klaukkalan jäähallin avajaisia vietettiin viime lauantaina Nurmijärvellä. Vanha halli on remontoitu ja kyljessä komeilee uusi harjoitusjäähalli.


Klaukkalan vanha jäähalli oli valmistuessaan vuonna 1989 Suomen 57. jäähalli. Uusi harjoitushalli on järjestysnumeroltaan 224.

Vanhan hallin puolella mm. remontoitiin katto ja päivitettiin eristyksiä, parannettiin valaistusta ja uusittiin kaukalo. Hallissa ovat nyt myös ajanmukaiset toimisto- ja kahviotilat.

Harjoitushalli valmistui tarpeeseen, sillä nurmijärveläisiä jääurheiluseuroja on riivannut paha jääpula.

- Uuden hallin saamisessa meni luvattoman kauan, mutta lopputulos on hyvä. Jääkapasiteetin tuplaannuttua nuorten ja seurojen ei tarvitse hakea lisäjääaikaa kunnan ulkopuolelta, Jukka Tuloisela kertoi avajaisjuhlallisuuksien jälkeen.

Tuloisela on toiminut nurmijärveläisessä jääkiekossa vuosien ajan eri rooleissa - muun muassa vanhempana, joukkueenjohtajana ja tilintarkastajana. Hän oli mukana harjoitushallin hankesuunnitteluryhmässä Kurra Juniorien edustajana ja piti puheen hallin avajaisissa.
- Jäätilanne on ollut surkea. Tarvetta kuvaa se, että uuden hallin jääajat arkisin ja viikonloppuisin 15-23 ovat jo buukattu.

Tuloisela oli iloinen Ville Peltosen vierailusta avajaisissa.
- Ville on ollut suurin esikuva nurmijärveläisille jääkiekkoilijoille.

 

Vasemmalta Jääkiekkoliiton Etelän alueen puheenjohtaja Jari Salminen, Nurmijärven kunnan liikuntasuunnittelija Mika Vänni, liikuntapäällikkö Antero Lempiö ja Etelän alueen aluepäällikkö Staffan Kosk.

Klaukkalan jäähalli sijaitsee Nurmijärvellä Lepsämäntien varrella. Tien toisella puolella on Arkadian lukion koulurakennus.

Näkymä uuteen harjoitushalliin.

Nurmijärven kunnanhallituksen puheenjohtaja Outi Mäkelä.

Jääkiekkoliiton Etelän alueen aluepäällikkö Staffan Kosk toi avajaisiin Jääkiekkoliiton tervehdyksen.

Jukka Tuloisela.

Nurmijärven Kurra esitteli toimintaansa hallin käytävällä.

Avajaisissa pelattiin myös jääkiekkoa - Kurra OldBoys vs. Kurran juniorit.

 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: