Leijonat.fi

       

Jääkiekkoleijonia aateloidaan jälleen 2015 - Valintakomitea nimetty!

Heidät aateloitiin Jääkiekkoleijoniksi 2014: Sari Marjamäki (vas.), Sami Kapanen, Janne Niinimaa, Ville Peltonen ja Anne Haanpää. Heidät aateloitiin Jääkiekkoleijoniksi 2014: Sari Marjamäki (vas.), Sami Kapanen, Janne Niinimaa, Ville Peltonen ja Anne Haanpää. Kuva: Silja Schemeikka

Hockey Hall of Fame Finlandin (Suomen Jääkiekkomuseo) hallitus on nimennyt Jääkiekkoleijonien valintakomitean vuodelle 2015. Valintakomitean henkilömäärä on yhdeksän jäsentä puheenjohtajan lisäksi.


Puheenjohtajana toimii Hockey Hall of Fame Finlandin hallituksen varapuheenjohtaja Jari Kurri.

Komitean jäseniksi on nimetty asiantuntijat, joilla katsotaan olevan erinomaiset edellytykset tehtävään omien kokemuksiensa, kokonaisvaltaisen näkemyksensä ja lajin perusteellisen tuntemuksensa kautta sekä joilla on erinomainen tuntemus Suomen jääkiekkoilun historiasta ja sen entisistä sekä nykyisistä pelaajista, erotuomareista, valmentajista ja vaikuttajista. 

Valintatoimikunnan jäsenet ovat Raimo Helminen, Marianne Ihalainen, Jarmo Jalarvo, Veli-Pekka Ketola, Kalervo Kummola, Jere Lehtinen, Heikki Miettinen, Hannu Tolonen sekä Erkka Westerlund

Esitykset uusista aateloitavista tulee tehdä tammikuun 2015 loppuun mennessä. Toimikunta nimeää uudet Jääkiekkoleijonat kevään kokouksessaan.

Lähde:
Tiedote

 

 

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: