Leijonat.fi

       

Mikä on paras Leijona-muistosi? Näin vastasi Tuomas Sammelvuo

Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo (vas.) vieraili Karjala-turnauksessa kollegoidensa Henrik Dettmannin (kesk.) ja Petri Kettusen kanssa. Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo (vas.) vieraili Karjala-turnauksessa kollegoidensa Henrik Dettmannin (kesk.) ja Petri Kettusen kanssa. Kuva: Jukka Salminen

Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentajan Tuomas Sammelvuon vieraillessa marraskuun Karjala-turnauksen Suomi-Tshekki -ottelussa, toimituksemme kyseli Sammelvuolta tämän parasta Leijona-muistoa.


- Bratislava 2011 on tuoreena mielessä, toki myös 1995 MM-kisat vaikka niistä onkin jo aikaa. Sen muistan myös kun Suomi hävisi MM-finaalissa Tshekille: katsoimme kavereiden kanssa ottelua ja lähellä oli, ettemme heittäneet televisiota parvekkeelta. Nykyään jääkiekko on osa arkea kun oma poikani pelaa kiekkoa, vastasi Sammelvuo kysymykseemme marraskuussa.


Palloilulajien päävalmentajat kokoontuvat säännöllisesti. Karjala-turnauksen Suomi-Tshekki -ottelun jälkeen Sammelvuo, Dettmann ja Kettunen osallistuivat ottelun purkamiseen yhdessä Leijonien valmennuksen kanssa. 
 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: