Leijonat.fi

       

Mikä on paras Leijona-muistosi? Näin vastasi Henrik Dettmann

Koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann (kesk.) vieraili Karjala-turnauksessa kollegoidensa Tuomas Sammelvuon (vas.) ja Petri Kettusen kanssa. Koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann (kesk.) vieraili Karjala-turnauksessa kollegoidensa Tuomas Sammelvuon (vas.) ja Petri Kettusen kanssa. Kuva: Jukka Salminen

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja ja Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön palloilulajien vastuuvalmentaja Henrik Dettmannin vieraillessa marraskuun Karjala-turnauksen Suomi-Tshekki -ottelussa, toimituksemme kyseli Dettmannilta tämän parasta Leijona-muistoa.


- Olympialaiset ovat aina hienoja ja vuoden 1995 MM-kisat myös, mutta kyllä ne parhaat muistot ovat niiltä ajoilta kun Jorma Valtonen ja Urpo Ylönen pelasivat maalissa ja Suomi otti ensimmäisiä voittoja isoista kiekkomaista, vastasi Dettmann kysymykseemme marraskuussa.


Palloilulajien päävalmentajat kokoontuvat säännöllisesti. Karjala-turnauksen Suomi-Tshekki -ottelun jälkeen Dettmann, Sammelvuo ja Kettunen osallistuivat ottelun purkamiseen yhdessä Leijonien valmennuksen kanssa.

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: