perjantai, 18 toukokuu 2018 11:42

Hertz Autovuokraamo on Jääkiekkoliiton ja Leijonien uusin kumppani

Kirjoittanut Toimitus
Finkey vastaanotti auton avaimet Hertzin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Laaksolta Finkey vastaanotti auton avaimet Hertzin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Laaksolta

Hertz Autovuokraamo ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Hertz toimii miesten A-maajoukkueen ja liiton virallisena yhteistyöyrityksenä vuosina 2018-2020.

- Olemme innoissamme uudesta kumppanuudesta Leijonien ja Jääkiekkoliiton kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa ja edesauttamassa suomalaisen huippujääkiekon kehitystä mm. tarjoamalla alan markkinajohtajana Suomessa laadukkaita palveluita Leijonille ja koko jääkiekkoperheelle, sanoo Hertzin toimitusjohtaja Hannu Mikkonen.

Hertz on maailmanlaajuinen johtava autovuokraamo, joka toimii 150 maassa n. 8300 toimipisteessä. Hertz on alansa markkinajohtaja myös Suomessa. Hertz-toiminnasta Suomessa vastaa First Rent A Car Finland Oy. Hertzin palveluverkosto Suomessa on koko maan kattava ja palvelee 70 toimipisteessä, kaupunkitoimistoissa ja lentokentillä.

- Otamme avosylin Hertzin mukaan Leijonaperheeseen. Loistavaa saada maailmanlaajuinen, kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu brändi mukaan tukemaan Leijonien menestyksellistä matkaa. Tiedän, että nyt alkanut yhteistyö vahvistaa entisestään molempia brändejä, ja uskon, että saamme nauttia tästä yhteistyöstä ja sen hedelmistä pitkälle tulevaisuuteen, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.