keskiviikko, 27 joulukuu 2017 13:40

Warriorin ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyö jatkuu seuraavat neljä vuotta

Kirjoittanut Toimitus

Laadukkaista jääkiekkomailoista ja -varusteista tunnetun Warriorin ja Suomen Jääkiekkoliiton vuonna 2014 alkanut yhteistyö jatkuu tulevat neljä vuotta.

- Warrior on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Leijonien kanssa ja haluamme jatkossakin olla mukana auttamassa kaukalon Leijonia loistaviin suorituksiin laadukkailla jääkiekkotuotteilla ja omilla markkinointipanostuksillamme, kertoo Warrior Sports Finlandin myyntipäällikkö Tomi Rissanen.

Warriorin tuotteiden tunnettuus on kasvanut Suomessa huimasti, tuotteita käyttävät useat kotimaiset profiilipelaajat ja -seurat.

- Leijonat on yksi Suomen suosituimmista ja tunnetuimmista brändeistä ja yhteistyö Suomen jääkiekkomaajoukkueiden kanssa antaa loistavat mahdollisuudet rakentaa imagoa ja kasvattaa tunnettuutta entisestään, Rissanen iloitsee.

Myös Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen uskoo pitkäjänteisen yhteistyön voimaan. 

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, että Warrior kuuluu jatkossakin Leijonaperheeseen. Pitkäkestoinen sopimus antaa molemmille osapuolille loistavat mahdollisuudet hyödyntää ja kehittää saumatonta yhteistyötä pitkälle tulevaisuuteen.