keskiviikko, 03 toukokuu 2017 10:00

Leijonat saavat ensimmäistä kertaa omat, Suomessa suunnitellut pyyhkeet

Kirjoittanut Toimitus
Leijonat saavat ensimmäistä kertaa omat, Suomessa suunnitellut pyyhkeet Finlayson

Finlayson ja TWIC Helsinki yhdistivät voimansa ja toteuttivat Suomen jääkiekkomaajoukkueille uudet leijonapyyhkeet. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Leijonat saavat käyttöönsä omat, Suomessa suunnitellut pyyhkeet. Uuteen mallistoon kuuluu myös unipussi, joka sopii esimerkiksi jääkiekkojuniorien leirimatkoille.

Leijonille ja heidän kannattajilleen kehitetyt uudet pyyhkeet ja unipussit suunniteltiin TWIC:n uudistaman Leijonat-ilmeen pohjalta. Finlayson lahjoittaa pyyhkeet ja unipussit kaikille miesten, naisten ja junioreiden jääkiekkomaajoukkueille.

- Hämmästyimme, kun huomasimme, että joukkueilta puuttui omat pyyhkeet. Emme halunneet tehdä perinteisiä fanituotteita, vaan nyt suunniteltu mallisto on suunnattu koko leijonaperheelle. Tästä eteenpäin niin maajoukkuepelaajat, juniorit kuin kannattajatkin voivat ylpeästi kantaa samoja värejä myös pyyhkeissään, kertoo Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila.

Kannattajille tuotteet tulevat myyntiin toukokuun alussa Finlaysonin myymälöihin ja verkkokauppaan sekä Leijonien verkkokauppaan.

- Pyyhkeet ja unipussi täydentävät aiemmin vaatteista koostuneen Leijonat-tuotevalikoiman. Niiden kuosi on raikas, ja sinivalkoinen väri on varmasti niin pelaajien kuin fanienkin mieleen. Nämä tuotteet sopivat penkille, pukuhuoneeseen, kisakatsomoon tai kotisohvalle ihan kaikille Leijonille, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen sanoo.

Pyyhkeitä on saatavilla kahdessa koossa: käsipyyhe 50 x 100 cm ja kylpypyyhe 70 x 140 cm. Unipussin koko on 90 x 250 cm. Pyyhkeet on valmistettu Belgiassa ja unipussi Turkissa.

www.finlayson.fi