Leijonat.fi

       

Leader Foods Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaniksi

Proteiinipatukoista, terveystuotteista ja mm. urheiluravinteista tunnettu suomalainen Leader Foods Oy on Suomen Jääkiekkoliiton tuorein yhteistyökumppani. A-maajoukkuetta ja Nuorten maajoukkueita koskeva sopimus kattaa kauden 2016–17 ja sisältää option myös seuraavasta kaudesta.


- Suomen Jääkiekkoliitto on tehnyt vuosia hienoa työtä lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen mahdollistamisessa. Kotimaisena yrityksenä koemme erittäin tärkeäksi tukea suomalaisten lasten ja nuorten urheilua ja olla mukana omalla osaamisalueellamme edistämässä nuorten urheilijoiden ja suomalaisten terveellisiä ruokailutottumuksia, Leader Foodsin toimitusjohtaja Janne Hakala kertoo.

- Suomessa valmistettavat laadukkaat, hyvinvointia ja jaksamista tukevat tuotteet sopivat mainiosti maajoukkueiden kumppaniksi. Leader Foods ja Jääkiekkoliitto haluavat molemmat olla oman alansa edelläkävijöitä ja edistää toiminnallaan suomalaisten terveyttä, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo yhteistyön taustoista.
 

Leader Foods on vuonna 2001 perustettu kotimainen elintarvikealan edelläkävijäyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita välipala-, proteiini- ja suklaatuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja ja urheiluravinteita. Leader on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jonka saavutukset näkyvät markkinajohtajuutena useilla tuotealueilla Suomessa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitokset Toholammilla ja Vantaalla. Sen palveluksessa työskentelee yli 100 henkilöä. Leaderin brändeihin kuuluvat mm. BareBar, Protein So Much Taste!, Raw Choco, Leader Natural Foods ja Vida. Yhtiö investoi jatkuvasti uuteen tuotantokapasiteettiin ja on avannut vuoden 2016 aikana oman juomatehtaan sekä erikoissuklaiden tuotantolaitoksen. www.leader.fi


 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: