Leijonat.fi

       

Upouusi Leijonat-sovellus tuo jääkiekon fanien kännyköihin

Puhelimiin ladattava, kaikille Leijona-faneille tarkoitettu ilmainen Leijonat-sovellus on ilmestynyt sovelluskauppoihin. Sovellus löytyy App Storesta ja Android Marketista hakusanalla Leijonat.


Leijonat-sovellus tuo kännykkään mm. Elisa tulospalvelun, maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavien sisällöt kootusti, yhdessä paketissa.

Sovelluksen kautta voi liittyä vuosimaksulliseen Leijonalaumaan, näin pääsee hyödyntämään säännöllisesti vaihtuvat Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden edut ja tarjoukset. Leijonalauman jäsenet voivat myös osallistua ainutlaatuisiin kilpailuihin ja voittaa uniikkeja palkintoja ja pääsyn maaottelutapahtumien backstagelle. Lisäksi Leijonalauman jäsenille postitetaan neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Leijonat-lehti, jota ei voi ostaa erikseen muualta. Leijonalauman vuosimaksulla (20€/12kk) jäsenet osallistuvat suomalaisen juniorijääkiekon tukemiseen.

Kaikki ne, joilla on voimassa oleva Jääkiekkoliiton pelipassi ja/tai vapaakortti kuuluvat automaattisesti Leijonalaumaan ilman erillismaksua.Lataamalla sovelluksen uuden version ja kirjautumalla tämän jälkeen Leijonalaumaan, löytyy pelipassi jatkossa kätevästi samasta sovelluksesta. Windowsin sovelluskaupoista ei uusi sovellus-versio ole ladattavissa, mutta pelipassit toimivat edelleen myös Windows Phone -puhelimissa. Pelipassin haltijoiden kirjautumisohjeet löytyvät täältä.


Älä ole lammas – liity Leijonalaumaan!


Lue lisää sovelluksesta täältä
Suorat latauslinkit löytyvät tästä:
- iOS -sovellus 
- Android-sovellus 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: