Leijonat.fi

       

Muutoksia pelaajaliikennesopimusten hintoihin ja hinnoitteluperusteisiin - Myös sarjamaksut vahvistettu

Jääkiekkoliiton liittohallitus on hyväksynyt kokouksessaan 4.3. maksut kaudelle 2016-17. Suurin muutos on pelaajaliikennesopimusten uudenlainen hinnoittelu.


- Aikuisten kilpasarjojen kahdenvälinen pelaajaliikennesopimus kirjataan kuten ennenkin 15.8. mennessä. Sopimuksen kirjaaminen maksaa 1.500 euroa ja pelaajaliikennesiirrot ovat maksuttomia koko kauden ajan sääntöjen puitteissa.

- Naisten ja tyttöjen pelaajaliikennesopimus kirjataan kuten ennenkin liitossa 30.10. mennessä ja sopimuksessa voi olla rajattomasti seuroja. Sopimukseen kirjaaminen on ilmaista, mutta jokainen sopimuksen nojalla tehty pelaajaliikennesiirto maksaa 10 euroa joka laskutetaan kauden jälkeen pelaajan vastaanottaneelta seuralta.

- Muiden sarjojen (yleisin) pelaajaliikennesopimus anotaan liitosta 15.5. mennessä (omalta alueelta). Sopimuksen anominen on maksutonta. Jokainen sopimuksen nojalla tehty pelaajaliikennesiirto maksaa 10 euroa joka laskutetaan kauden jälkeen pelaajan vastaanottaneelta seuralta.

Myös sarjamaksut valtakunnallisiin sarjoihin on vahvistettu. Kokonaiskustannuksissa ei juuri muutoksia ole, mutta sarjojen muuttuminen kaksivaiheisiksi on muuttanut painopistettä sarjamaksun suhteen.

Maksut ja sanktiot 2016-17 (PDF-dokumentti)
Valtakunnalliset sarjat 2016-17 (PDF-dokumentti)

 

 

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: