Leijonat.fi

       

Helsingin Sanomat jatkaa Jääkiekkoliiton lapsi- ja nuorisokiekon pääyhteistyökumppanina

Suomen Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien yhteistyö saa jatkoa: Lapsi- ja nuorisokiekkotoimintaan painottuva sopimus on voimassa kesään 2017 saakka.


Yhteistyön pääpaino on lapsi- ja nuorisokiekossa, jossa HS jatkaa Jääkiekkoliiton kanssa Kunnioita Peliä -ohjelman jalkauttamista ja tutor- ja taitovalmentajahankkeiden tukemista. 
 

- Urheiluseurat kaikkialla maassa tekevät todella tärkeää kasvatuksellista juniorityötä. Terveellisen elämäntavan lisäksi toisen kunnioittaminen, reiluus ja tasa-arvo rakentavat hyvän käytöksen arvopohjaa tulevaisuuteen. Haluamme tukea tätä hanketta, jossa yhdistyvät hyviksi kokemamme teemat ja asennemaailma, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.

Kunnioita Peliä -ohjelma lanseerattiin vuonna 2013, tarkoituksena on reilun pelin ja hyvän käytöksen edistäminen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Sanomaa suomalaisiin seuroihin vievät eteenpäin mm. vuoden 2012 MM-kisojen tuotoilla yhdessä seurojen kanssa palkatut taitovalmentajat ja oman toimensa ohella toimivat tutor-valmentajat. Yhteensä 55 tutor- ja taitovalmentajalle kertyy kauden aikana jopa 21 000 valmentaja- ja 156 000 pelaajakohtaamista ympäri Suomen.

- On hienoa, että saamme Helsingin Sanomilta tukea Kunnioita Peliä -ohjelmaan: Ison mediatalon voima on merkittävä apu tärkeän viestin levittämisessä pelaajille, valmentajille, tuomareille, vanhemmille ja muille lajissa mukana oleville. Taitovalmentajahanke on puolestaan yksi kärkihankkeistamme, josta voimme olla aidosti ylpeitä. Jotta maailmanmestaruuksia saadaan Suomeen myös jatkossa, on juniorivalmennuksen tasosta pidettävä hyvää huolta - hienoa että Helsingin Sanomat on mukana talkoissa, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtajaLassi Rönkkönen iloitsee.


 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: