Leijonat.fi

       

Nuorten ja naisten sarjojen seurasiirtoaika päättyy 31.1.2016 klo 23.59

Nuorten ja naisten sarjojen siirtoaika on päättymässä. Seurasiirrot tulee olla tehty ja kirjaamismaksu maksettu viimeistään 31.1.2016 klo 23.59.


Siirtohetki määräytyy maksuhetken mukaan, ja kaikki helmikuun puolella maksetut kirjaamismaksut tullaan hylkäämään, vaikka siirto olisi laitettu vireille aikarajojen puitteissa.

Seurasiirtoja voi anoa siirtoaikojen päättymisen jälkeen vapaamuotoisella anomuksella seuraavissa kilpailusääntöjen mukaisissa tapauksissa:

- Pelaaja ei ole edustanut mitään seuraa tai joukkuetta SJL:n tai sen alueen järjestämässä sarjaottelussa kuluvan pelikauden aikana. Mestikseen ja Suomi-sarjaan sekä Naisten SM-sarjaan siirtyvän pelaajan pitää olla ollut pelaamatta myös kuluvaa kautta edellisenä kautena.
- Pelaajan viimeksi edustama seura lopettaa jääkiekkotoimintansa
- Pelaajan ikäluokan toiminta loppuu seurassa.
- C-ikäisen ja nuoremman pelaajan muuttaessa huoltajansa mukana toiselle paikkakunnalle.
- B-ikäisen ja vanhemman muuttaessa työn tai opiskelun vuoksi toiselle paikkakunnalle (työ-/opiskelutodistus esitettävä)
- Pelaaja ei ole pelannut kuluvalla kaudella 2015-16 missään seurassa.
- Pelaaja on muuttanut vanhempien kanssa toiselle paikkakunnalle
- Joukkueen toiminta on loppunut

Pelaajaliikennesiirrot nuorten sarjoissa siirtoajan jälkeen:

Pelaajaliikennesopimuksen piiriin kuuluva pelaaja voi 31.1. jälkeen edustaa vain sitä seuraa näissä sarjoissa, jonka joukkueessa hän ko. päivän jälkeen ensimmäiseksi pelaa.

- Nuorten Mestiksessä
- B-nuorten SM-sarjassa
- B2-nuorten SM-sarjassa
- C-nuorten SM-sarjassa
- B-nuorten Mestiksessä
- C-nuorten Mestiksessä


Muihin sarjoihin voi pelaajaliikennesopimuksen nojalla siirtyä 31.1. jälkeen (miesten sarjat 15.2.) kauden loppuun saakka ne pelaajat, jotka ovat aiemmin kauden aikana jo edustaneet sitä joukkuetta johon siirtyvät huomioiden mahdolliset muut rajoitukset/poikkeukset jotka on mainittu kilpailusäännöissä tai alueen erityismääräyksissä.

Uusia pelaajia (ei joukkueessa aiemmin pelanneita) ei nuorten sarjoissa voi enää 31.1. jälkeen siirtyä eri seuroihin/joukkueisiin. Miesten sarjoissa uusia pelaajia ei voi enää 15.2. jälkeen siirtyä eri seuroihin/joukkueisiin.

Miesten sarjojen seurasiirtoaika päättyy 15.2.2016 klo 23.59

Miesten siirtoajan puitteissa voi juniori-ikäinen pelaaja siirtyä miesten sarjaan, muttei voi edustaa enää seuransa juniorijoukkueita, jos siirto on tehty 1.-15.2.2016 välisenä aikana.

Ulkomailta Suomeen siirtyvän pelaajan on oltava Suomessa siirtoaikojen päättymishetkellä 31.1. (nuorten ja naisten sarjat) ja 15.2. (miesten sarjat).

 

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: