Leijonat.fi

       

Pelipassit ja vapaakortit siirtyvät mobiiliin

Suomen Jääkiekkoliiton vapaakortit ja pelipassit löytyvät jatkossa mobiililaitteisiin ladattavasta Leijonat-sovelluksesta.


Pelipassi löytyy Leijonat-sovelluksesta, mikäli pelipassisi on voimassa.

Vapaakortin lunastus tapahtuu vanhaan tapaan jokaisen oman palvelusivun kautta liiton palvelusivustolla noutamalla myönnetyn kortin lunastuslasku ja maksamalla se vaaditulle tilille oikealla viitteellä. Huomioithan, etteivät viitteettömät maksut kohdennu vapaakortteihin ja vapaakorttia ei tällöin toimiteta.

Uudistuksen myötä uusimme myös vapaakorteissa olevat kuvat. Saadakseen uuden kortin sovellukseen, on jokaisen tallennettava palveluun uusi kasvokuva. Kuvaa voi vaihtaa mielensä mukaan kun kortti on myönnetty ja kuva vaihtuu sovelluksessa korttiin aina niin haluttaessa.

Kun kortin maksu on kirjautunut järjestelmäämme ja mahdollinen pakollinen pelipassi (tuomarikortit, valmentajakortit) on voimassa, aktivoituu kortti Leijonat-sovelluksessa. Sovelluksesta saa jatkossa unohtuneen salasanansa ja käyttäjätunnuksensa liiton palvelusivustolle.

Mikäli jollakulla vapaakorttiin oikeutetulla ei ole nykyaikaista älypuhelinta, voi vapaakortin pyytää erikseen maksamalla 20 euron käsittelymaksun tilille ja toimittamalla maksusta kuitin, tiedon myönnetyn kortin lajista sekä oman ID-numeron Liittoon osoitteeseen pirkka.antila@finhockey.fi .

Manuaalista vanhanmallista korttia ei toimiteta, mikäli palvelusivulla ei ole tehty vaadittavaa kuvan tallennusta tai maksettu virallista korttimaksua oikealla viitenumerolla. Manuaalinen kortti maksaa siis 20 euroa enemmän kuin uusi, sovelluksen kautta käyttöön otettava vapaakortti. Manuaalisen kortin toimitusaika on pari viikkoa.

Viime kauden vapaakortit ovat voimassa 10.2.2016 saakka.

Leijonat-sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla Leijonat joko suoraan puhelimesi sovelluskaupasta, tai joissakin tapauksissa alla olevan nettiosoitteen kautta:

- iOS - Applen App Store –palvelusta (https://itunes.apple.com/fi/app/leijonat/id1068851051)
- Android - Google Play –palvelusta (https://play.google.com/store/apps/details?id=leijonat.triapplo.com)
-Windows Phone - Microsoftin Kauppa-palvelusta (https://www.microsoft.com/fi-fi/store/apps/leijonat/9nblggh1zfsw)


 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: