Leijonat.fi

       

Jääkiekkoliitto hakee aluekouluttajaa Jyvässeudulle

Suomen Jääkiekkoliiton Keskimaan alueella on yli 30 junioriseuraa, ja alueella yhteensä 8000 jääkiekon harrastajaa. Alueen henkilökuntaan kuuluvat tällä hetkellä päätoiminen aluepäällikkö ja kaksi aluevalmentajaa.


Nykyisen aluevalmentajan jäädessä eläkkeelle, haemme

ALUEKOULUTTAJAA JYVÄSSEUDULLE

Pääpainopistealueenasi on junioriseurojen harrastajarekrytointi, urheilutoiminnan ohjaaminen ja kehittäminen Leijona-kiekkokoulusta C2-ikäluokkaan asti. Teet seurakonsultointia ja tiivistä yhteistyötä seurojen valmennusvastaavien kanssa. Vastaat myös mm. alueiden alaisista ohjaaja- ja valmentajakoulutuksista, valmennuksen osaamisjärjestelmästä sekä osallistut Suomen Jääkiekkoliiton lahjakkuuksien kartoittamisjärjestelmän toteuttamiseen toimialueellasi.

Tehtäväsi on päätoiminen. Työsuhde alkaa viimeistään elokuussa 2016.

Sinulla on tehtävään soveltuva liikunnan- tai kasvatusalan koulutus ja/tai riittävä jääkiekkotausta. Olet avoin ja toisia huomioiva, mutta osaat olla myös jämäkkä ja perustella omia näkemyksiäsi. Osaat käyttää tietotekniikkaa ja yleisimpiä ohjelmistoja. Pystyt ilmaisemaan itseäsi sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Ruotsinkielen taito ja alueiden seuratuntemus katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mukaanpääsyn kehittämään suomalaista jääkiekkoa lähietäisyydeltä ja sinulle on tarjolla runsaasti haastavaa tekemistä lajimme parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Antti Hänninen puh. 0400-646767 ja aluevalmentajat Jukka Wallius 040-527 9559 ja Jyrki Seivo 050-4148370 sekä Suomen Jääkiekkoliiton urheilutoimenjohtaja Timo Bäckman, 0500-431642.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 10.2.2016 mennessä osoitteeseen Suomen Jääkiekkoliitto, Keskimaan alue, aluepäällikkö Antti Hänninen, Vanha-Hännisentie 37, 41270 Lannevesi. Merkitse kuoreen tunnus ”Aluevalmentaja”. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen antti.hanninen@finhockey.fi.

 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: