Leijonat.fi

       

Henkisen valmennuksen opas junioripelaajan valmentajille myynnissä Sporttikaupassa

Henkisen valmennuksen oppaan ovat kirjoittaneet Niilo Konttinen ja Tuomas Grönman. Henkisen valmennuksen oppaan ovat kirjoittaneet Niilo Konttinen ja Tuomas Grönman.

Jääkiekkoliiton julkaisuperheen uusin tulokas antaa valmentajille käytännön tietoa siitä, miten henkisellä valmennuksella voidaan tukea nuoren jääkiekkoilijan luonteen kehittymistä osana valmennuksen kokonaisuutta.

 


Oppaan esittelemillä henkisten taitojen harjoitteilla voidaan lisätä pelaajien itsensä kehittämisen motivaatiota, itsetuntemusta, itseluottamusta sekä toimimista joukkueen jäsenenä, osana yhtenäistä joukkuetta. Tavoitteena on, että pelaajan LUONNE aidosti tukee yhdessä LUISTELUN kanssa PELIN ymmärtämisen ja toteuttamisen kehittymistä.

Oppaassa käsitellään pelaajan jääkiekolle omistautumisen kehittymiseen liittyviä tekijöitä. Lisäksi oppaassa esitellään prosessimalli pelaajan henkiseen valmentamiseen. Tärkeä osa opasta on myös jääkiekossa merkittävien psykologisten taitojen esittely ja niiden valmentamiseen liittyvät työkalut.

Opas on itsenäinen henkisen valmennuksen käsikirja, joka täydentää Juniorivalmentajan käsikirjaa henkisen valmennuksen osalta, samoin kuin aiemmin ilmestynyt Juniorimaalivahtien valmennusopas. Oppaan sisältö löytyy myös Hockey Centren nettisivuilta.

Henkisen valmennuksen opas on myynnissä Sporttikaupassa hintaan 40,00€ (+ toimituskulut).


 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: