Leijonat.fi

       

Mikä on Hockey Centre? Lue lisää!

Hockey Centre on Kansainvälisen jääkiekon kehityskeskuksen ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyössä rakentama internetpalvelu, joka sisältää runsaasti valmennustietoa sekä toiminnallisuuksia päivittäisen toiminnan suunnittelun, toteutuksen ja seurannan tueksi. Palvelu toimii osoitteessa www.iihce.fi


Q: Mikä on Hockey Centre?
A: Hockey Centre on internetpalvelu joka pitää sisällään suuren määrän materiaalia, sekä työkaluja arviointien tekemiseen, testitulosten kirjaamiseen sekä harjoitustietojen tallennukseen. Palvelu on alun perin rakentunut pitkälti valmennusmateriaalin jakamista varten, mutta on vuosien varrella muokkaantunut tukemaan entistä paremmin myös päivittäisen valmennustoiminnan suunnittelua, toteutusta ja seurantaa.

Q: Mitä kaikkea Hockey Centre pitää sisällään?
A: Harjoitepankki pitää sisällään tuhansia harjoitteita jäältä ja jään ulkopuolelta. Suuri osa harjoitteista on videoitu ja ne ovat katseltavissa kaikilla laitteilla. Harjoitteiden lisäksi palvelu pitää sisällään ainutlaatuisen kokoelman kotimaisista ja kansainvälisistä valmennusseminaareista.

Käyttäjä voi hakukoneen avulla hakea juuri itselleen sopivaa sisältöä. Toiminnallisuudet antavat myös mahdollisuuden luoda omia harjoitelistoja ja tallentaa listat käyttäjän omaan kirjastoon. Harjoitelistat on myös helppo jakaa muille käyttäjille, tai vaikka tulostaa lista harjoitteita mukaan illan treeneihin.

Arviointityökalu on aikaisemmin mahdollistanut pelaaja-arviointien tekemisen, mutta uusittu arviointi toiminnallisuus mahdollistaa myös valmentaja- ja seuratoiminnan arvioiden tekemisen. Erityisesti valmennustoiminnan laadun arviointiin on kehitetty työkaluja.

Testikokonaisuus pitää sisällään taitoa ja fyysisiä ominaisuuksia mittaavia testejä jäällä ja jään ulkopuolella. Palveluun kirjatut testitulokset taltioidaan pelaajan omiin tietoihin, joka mahdollistaa pelaajan kehityksen seurannan. Testivalikoimaa on tarkoitus jatkossa laajentaa, jotta kaikki tarvittavat testitulokset voidaan tallentaa palveluun. Uutena ominaisuutena palveluun on kehitelty mittareita myös pelaajan luonnepuolelle.

Näillä mittareilla pyritään seuraamaan pelaajan motivaation, arvojen ja asenteiden, voimavarojen sekä itsensä kehittämisen taitojen kehittymistä.

Harjoituspäiväkirja / Tapahtumatoiminnallisuudet mahdollistavat omien harjoitustietojen taltioinnin ja seurannan. Harjoituspäiväkirjaan on tehty toiminnallisuus myös tapahtumien jakamiseen, jonka avulla valmentaja voi helposti jakaa harjoitusten ajan, paikan ja sisällön joukkueensa pelaajille. Harjoitustapahtumat ilmestyvät pelaajan omalle sivulle ja he voivat vahvistaa ovatko osallistumassa harjoitukseen vai eivät. Harjoituksen sisällöt täydentävät osallistuneiden pelaajien harjoituspäiväkirjaan automaattisesti, mutta tietoja on myös mahdollista muokata myöhemmin.

Tapahtumatoiminnallisuuksia on myös tarkoitus laajentaa kattamaan päivittäisen valmennustoiminnan lisäksi myös seuratoiminnan arjen muita tarpeita mm. vuorojen jakamisen tai seuran tapahtumista tiedottamisen muodossa. Ottelu- ja turnauspalautteet maajoukkueiden ja Pohjola-leirin pelaajille kulkevat ottelu- ja turnauspalautetoiminnallisuuden kautta. Toiminnallisuus ei kuitenkaan ole ainoastaan näiden joukkueiden etuoikeus, vaan on täysin vapaasti käytettävissä mille tahansa seuralle/joukkueelle joka käyttää palvelua. Tässä arvioinnissa arvioidaan pelaajan onnistumista suhteessa tapahtuman/turnauksen otteluihin. Lisäksi kirjataan avointa palautetta pelaajan pelistä, luonteesta ja luistelusta. Tiedot tallennetaan pelaajan omiin tietoihin.

Palvelulla on olemassa myös mobiilisti toimiva käyttöliittymä joka pitää sisällään harjoitepankin, viestien lähettämisen, arvioiden tekemisen sekä harjoitustapahtumiin ilmoittautumisen. Hockey Centren mobiilisivut toimivat osoitteessa m.iihce.fi. Esimerkiksi tallentamalla sivun puhelimesi kotivalikkoon, kulkevat kaikki Hockey Centren harjoitteet taskussasi kaikkialle.

Kuinka saan Hockey Centren käyttööni?
1. Mene osoitteeseen www.iihce.fi ja ota Hockey Centren ylläpitoon yhteyttä sivun alareunasta kohdasta PALAUTE.
2. Jätä palautteessa meille yhteystietosi ja tarkat tiedot siitä mitä seuraa/joukkuetta edustat. Ylläpito on sinuun yhteydessä tämän jälkeen.


 

 

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: