Leijonat.fi

       

×

Suomi-sarja // KooVee pestasi vanhan tutun päävalmentajan

Jyrki Rantala on toiminut myös rullakiekon parissa. Jyrki Rantala on toiminut myös rullakiekon parissa. Kuva: Pasi Mennander

Tamperelainen KooVee lähtee ensi kauteen Jyrki Rantalan komennossa. Rantala on valmentanut tamperelaisseuraa aikaisemmin kausina 2007-2008 ja 2009-2012.


Rantala on muun muassa kahdella kaudella luotsannut KooVeen Mestis-karsintoihin, joten 44-vuotiaan KooVee-kasvatin näytöt Suomi-sarjassa pelaavan joukkueen valmentamisesta ovat vahvat.

Yksivuotisen sopimuksen KooVeen kanssa tehnyt Rantala pelasi aikanaan tamperelaisseurassa juniorisarjoissa sekä miesten I ja II divisioonissa.

Lisäksi hän pelasi LeKissä Suomi-sarjaa ja II divisioonaa, Nokian Pyryssä II divisioonaa, Mäntän Kiekko-Pojissa II divisioonaa ja HC Nokiassa II ja III divisioonaa.

Kolme edellistä kautta Rantala on valmentanut Hämeenkyrön Hokkareita sekä toiminut Suomen Jääkiekkoliiton Hämeen alueen tutor-valmentajana. Tämän ohella hän oli Suomen rullakiekkomaajoukkueen joukkueenjohtaja kesän 2015 MM-kotikisoissa.

Lisää aiheesta KooVeen verkkosivuilla.

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: