Leijonat.fi

       

×

Suomi-sarja // JHT pestasi Petrellin päävalmentajakseen: ”Fiilikset on loistavat”

Joni Petrell on vaihtaa tutut pääkaupunkiseudun kuviot Kalajokeen ja Keski-Pohjanmaahan. Joni Petrell on vaihtaa tutut pääkaupunkiseudun kuviot Kalajokeen ja Keski-Pohjanmaahan. Kuva: Riku Saari

Suomi-sarjassa menneellä kaudella kolmanneksi sijoittunut ja Mestis-karsinnoissa JYP-Akatemian haastanut Kalajoen JHT on pestannut uudeksi päävalmentajakseen Joni Petrellin.


Petrell valmensi menneellä kaudella Suomi-sarjassa KJT:ta, kunnes irtisanoutui tehtävistään yhdessä apuvalmentajana toimineen Mikko Juutilaisen kanssa.  

Aikaisemmin Petrell on toiminut muun muassa HC Keski-Uusimaan apuvalmentajana Mestiksessä ja Porvoon Huntersin päävalmentajana Suomi-sarjassa.

- Fiilikset on loistavat. Odottavaisin ja luottavaisin mielin mennään eteenpäin. JHT:lla on todella hyvä maine Suomi-sarjan piireissä ja olen otettu, että saan olla osa tätä yhteisöä, Petrell kommentoi JHT:n verkkosivuilla.

Toukokuun aikana kalajokelaisseura on solminut myös suuren joukon pelaajasopimuksia ensi kaudeksi. Uusina miehinä joukkueeseen saapuvat hyökkääjät Jesper Ahlgren FPS:stä ja oma kasvatti Teemu Siironen D-Kiekosta.

Jatkosopimuksen tekivät puolustajat Ville-Veikko Väkeväinen, Henri Allen, Teemu Penttinen ja Viljami Hannula sekä hyökkääjät Henri Mustonen, Tommi Rintasalo, Jarno Palola, Juho Joki-Erkkilä ja Iiro Ojala

- Jääharjoittelun alkaessa elokuun alussa odotamme joukkueen olevan kokonaisuudessaan kasattuna. Ensimmäinen ottelu edustusjoukkueella on lauantaina 13. elokuuta Kalajoella pelattava Jussi Jokinen All Stars -hyväntekeväisyysottelu. Sen jälkeen jatketaan harjoitusotteluiden merkeissä syyskuulle, jolloin Suomi-sarja käynnistyy, JHT:n manageri Tuomas Rautio kertoo.

Lisää aiheesta JHT:n verkkosivuilla.

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: