Leijonat.fi

       

Rullakiekon MVP Juha Taponen siirsi kunniaa joukkueelleen: "Kaikki laittoivat roppaa säälimättä likoon - Ei siinä kehtaa pelata huonosti"

Juha Taponen kohotteli mestaruuspokaalia. Juha Taponen kohotteli mestaruuspokaalia. Kuva: Pasi Mennander

Koovee Rollersin maalivahti Juha Taponen arvioi vaatimattomasti omaa suoritustaan ratkaisevan rullakiekkofinaalin jälkeen. Parhaan pelaajan MVP-pokaalilla palkitun Taposen mukaan finaalisarja olisi voinut kallistua myös vastustajalle.


- Täytyy antaa iso kiitos jätkille. Tiivistyimme joukkueena joka pelissä ihan hemmetisti. Tänään kaikki laittoivat roppaa säälimättä likoon, ei siinä kehtaa pelata huonosti, Taponen, 35, sanoi kultamitali kaulassaan.

Vuorelan Veikot aloitti finaalisarjan kotivoitolla ja myös perjantain toinen osaottelu alkoi Veikkojen tahtiin. Lauantain ratkaisupelissä ottelun juoni oli kuitenkin aivan erilainen, Koovee Rollers karkasi heti alussa johtoon.

- Oli outo alku, sillä meillä oli ollut tosi huonoja lähtöjä otteluihin. Nyt johdimme toisessa erässä jo 5-0. Ja onhan johtoasemassa helpompi pelata, sillä tiesimme, että kaverin on pakko hyökätä vähän riskilläkin, Taponen kertasi.

Veikkojen kiri kantoi neljännessä erässä kahden maalin päähän (4-6), mutta aika loppui kesken. Loppuluvut 7-4 viimeisteli Kooveen Joni Muikku tyhjiin viisi sekuntia ennen peliajan päättymistä.

- Tämä oli hieno finaalisarja, jokainen peli oli tosi tasainen. Kaikki ottelut olisivat voineet päättyä kumman tahansa joukkueen voittoon.

Näin pelattiin rullakiekon runkosarjassa
Rullakiekon playoffs tulospalvelussa

 

Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla!

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: