Leijonat.fi

       

Rullakiekon SM// Inline Vantaan kapteeni Tuominen: "Joukkue on sekoitus nuorta nälkää ja kokenutta vanhuutta"

Vantaa palasi rullakiekkokartalle kahdeksan vuoden tauon jälkeen, kun Inline Vantaa nousi rullakiekon SM-liigaan. Edellisen kerran vantaalaiset esiintyivät liigassa vuonna 2008, kun MahtiAnkat dominoi sarjassa. 


Vantaalaiset aloittivat kautensa vahvasti. Kauden kynnyksellä järjestetystä OP-cupista joukkue nappasi kultaa ja neljästä ensimmäisestä SM-liigapelistä tuloksena on kolme voittoa.

Suoritus on mainio sarjatulokkaalta, joka ei ollut ennen SM-liigakauden avausta päässyt harjoittelemaan kertaakaan yhdessä.

 - Muutama jätkä ei ollut ehtinyt olla rullilla kertaakaan ennen peliä. Kylmiltään menimme pelaamaan, kun emme ole vielä päässeet treenaamaan, joukkueen kapteeni Aki Tuominen harmittelee.

Kapteenin C:n lisäksi Tuominen kantaa päävalmentajan viittaa. Puuhamies on vastannut myös joukkueen kokoamisesta.

- Hienoa, että saimme kerättyä sellaisen porukan, että vieraspelissäkin on kolme kentällistä jätkiä. Tällaista ei käynyt koskaan Grankullan tai MahtiAnkkojen aikana. Pojat oikeasti sitoutuvat kahdeksi kuukaudeksi tähän.

Vuonna 2008 MahtiAnkat diskattiin sarjasta, kun joukkue ei saapunut vieraspeliin.

Vaikka joukkue on uusi, monella mukana olevista pelaajista on pitkä rullakiekkotausta. Esimerkiksi kapteeni Tuomiselle kausi on jo kahdeksastoista rullakiekon SM-liigassa.

Tuominen on kiertänyt niin Grankulla IFK:ssa, K-Vantaassa, MahtiAnkoissa, Pepe Rollerissa kuin Gobrasissakin. Lisäksi Tuominen on pelannut Rullaleijonissa.

- Joukkueemme on sekoitus nuorta nälkää ja kokenutta vanhuutta, Tuominen kuvailee. 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: