Leijonat.fi

       

Nuorten SM-liigassa Tappara-Lukko-ottelussa isot lukemat - ”Pitää parantaa tiiviinä pelaamista”

Jere-Matias Alanen tehoili Lukkoa vastaan pisteet 2+2. Jere-Matias Alanen tehoili Lukkoa vastaan pisteet 2+2. Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Nuorten SM-liigan sunnuntain kierroksella suurimmat lukemat tehtailtiin Lukko-Tappara-ottelussa. Tappara johti ottelua toisen jakson jälkeen 4-1, mutta viimeisessä erässä nähtiin vielä seitsemän osumaa, kun Lukko alkoi kirin. Loppulukemat lopulta tamperelaisten hyväksi 7-5.


- Monimaalinen peli ja hyvä että saatiin onnistumisia. Aloitimme hyvin, mutta sitten ote ajoittain herpaantui ja kaveri pääsi kaventamaan. Hyvällä taistelulla saatiin kumminkin pisteet kotio, Tapparan Jere-Matias Alanen kertoi.

Alanen itse kokosi ottelussa henkilökohtaiset pisteet 2+2. Alanen on Tapparan sisäisen pistepörssin kärkinimi tehoilla 12+18=30.

- Henkilökohtaisesti on kulkenut hyvin. Kehitystä viime vuosiin on tullut ja sitä kautta myös tehoja ja vastuuta, 20-vuotias Alanen mietti.

Tapparan on sarjataulukossa sijalla 11. tasapisteissä Pelicansin kanssa. Jokerit vaanii viivan alapuolella viiden pisteen päässä, ja viimeisillä kierroksilla tilanne tuskin tulee ainakaan helpottumaan.

- Joukkueessa on hyvä fiilis vaikka playoff-viivan tuntumassa onkin tiukkaa. Pelillisesti meidän pitää parantaa tiiviinä pelaamista ja yhdessä tekemistä, Alanen sanoi.

Sarja jatkuu jo keskiviikkona, jolloin pelataan täysi yhdeksän ottelun kierros.

Joukkueilla on runkosarjaa pelaamatta kuusi ottelua. Runkosarjan päätöskierros pelataan 7. maaliskuuta.

 


Nuorten SM-liigan tulokset sunnuntaina:

Lukko  - Tappara  5-7
TPS   - Jukurit  3-0
KalPa  - Pelicans 3-2
K-Vantaa - JYP    1-2
HIFK   - Blues   5-4
Ässät  - Ilves   4-3 VL
HPK   - Jokerit  4-5 JA
KooKoo  - SaiPa   4-1

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: