Leijonat.fi

       

Ensin Tappara-KalPa 4-3, sitten Tappara-KalPa 4-3! Nuorissa voitot nyt 1-1

Tapparan A-nuoret juhlivat avauserässä Karri Forsblomin viimeistelemää 1-0-maalia. Tapparan A-nuoret juhlivat avauserässä Karri Forsblomin viimeistelemää 1-0-maalia. Kuva: Pasi Mennander

Jos Liigan puolivälieräsarja Tappara-KalPa ei tarjoa tarpeeksi sydämentykytystä, lisäjännitystä voi hakea Nuorten SM-liigan välieristä. Samojen organisaatioiden joukkueet nimittäin ottavat yhteen myös nuorissa.


Lauantain otteluohjelmat tarjosivat Tampereen Hakametsään erikoisen asetelman. Tarjolla oli kaksi pudotuspelien Tappara-KalPa -ottelua.

Kello 12:00 käynnistyi Nuorten SM-liigan välierien toinen osaottelu. Ensimmäisen kamppailun oli torstai-iltana Kuopiossa voittanut KalPa maalein 5-1. Nyt oli Tapparan vuoro olla parempi, lopputulos oli 4-3. Voittomaalin iski Patrik Puistola ajassa 59.03. Maali oli Puistolan kolmas täysosuma tämän kevään pudotuspeleissä.

Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran Kuopiossa sunnuntaina kello 16:00. Voittojen ollessa tasan 1-1 jo nyt on varmaa, että neljäs osaottelu pelataan Hakametsässä tiistaina kello 18:30. Mahdollinen viides kohtaaminen on ohjelmassa torstaina.

Myös kello 17:00 käynnistyneessä miesten Liigan Tappara-KalPa -ottelussa päädyttiin lopputulokseen 4-3. KalPa johti ottelua kolmannen erän lopulla maalein 3-2, mutta kotijoukkue nousi tasoihin Otso Rantakarin illan toisella täysosumalla ajassa 58.41. Tappara pelasi tuolloin ilman maalivahtia. Voittomaalista vastasi Sebastian Repo ensimmäisessä jatkoerässä ajassa 63.22.

Tapparan ja KalPan puolivälieräsarja jatkuu maanantaina Kuopiossa kello 18:30. Välieriin etenee neljällä voitolla. Tappara johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1.

Nuorten Tappara-KalPa -ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa
Miesten Tappara-KalPa -ottelun tilastotapahtumat Liigan tulospalvelussa

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: