Leijonat.fi

     

Team Kuortane haki lauantaikierroksella pisteet Raumalta

Team Kuortane hallitsi peliä, mutta kyllä Lukollakin oli paikkansa. Ottelu päättyi vieraiden voittoon maalein 1-4. Hyvänoloinen kokonaisuushan tämä peli oli kaiken kaikkiaan.


Lukon peli ja pelaajat ovat kehittyneet kauden aikana ja ovat varmaan kova vastus kevään jatkopelejä ajatellen. Ottelussa heillä oli omat paikkansa useampaan maaliin kuin vain yhteen, minkä Kuortanealumni Laura Hakala sisutteli loppuun asti. Oona Mäki Teamin maalilla torjui yritykset tärkeissä paikoissa.

Team pystyi pelaamaan Lukon päädyssä kaikilla kentällisillään vahvasti ja kiekkoa halliten. Monta hyvää maalipaikkaa pysähtyi Eveliina Suonpää -muuriin.

- Ykköskenttä Petra Niemisen johdolla oli tänään erityisen hyvällä jalalla liikkeellä, mutta hyvin pelasivat kaikki, totesi valmentaja Arttu Sissala.

Team jatkanee alkusarjan jälkeen pelejä HPK:n kanssa. Alkusarjan viimeisessä ottelussa panoksena on kotietu jommallekummalle joukkueelle, vastakkain ovat Team Kuortane ja Espoo United sekä Kärpät - HPK. Lukko jatkaa SM-karsintasarjassa, onnea ja menestystä heille peleihin.

Ottelun Lukko - Team Kuortane kaikki tilastotapahtumat

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: