Leijonat.fi

     

KalPa kävi torstaina hakemassa kolme pistettä Kuortaneelta

KalPa kävi torstaina hakemassa kolme pistettä Kuortaneelta Kuva: Virpi Aralinna

Poikkeuksellisesti keskellä viikkoa pelattiin KalPan kanssa näiden joukkueiden viimeinen keskinäinen alkusarjan ottelu. KalPa voitti 2-3, mutta ottelun tapahtumien perusteella lukemat olisivat voineet olla toisinkin päin.


Ottelu oli painostusta vastustajan maalilla vuoron perään. KalPan Iina Kuuselalla 36 torjuntaa ja Team Kuortaneen Tiia Pajarisella 27 torjuntaa. Tämähän jo kertoo sen, että vieraiden kenttäpelaajien puolustus oli kotijoukkuetta tiiviimpää. Tai toisaalta siitä, että kotijoukkueella oli enemmän laukaisupaikkoja ja ne käytetiin tehokkaammin kuin vastustaja omansa.

Peli oli kaikesta huolimatta tasapainoisin näiden joukkueiden välisistä otteluista. Ehkä pelitavat eivät niin paljon enää poikenneet toisistaan. Hienoina yksilösuorituksina maalinteossa nähtiin Tanja Niskasen kiekonriisto omassa päässä, kuljetus ja laukaisu Pajarisen ohi maaliin sekä Emilia Vesan tyylikäs rystynosto ohi Kuuselan. Ja toki Pajarisen Tiian muutama koppi voisi hyvin aiheuttaa kateutta pesäpallon sieppariosastolla.

Tästä pelistä jäi kotijoukkueelle parannettavaa henkisen puolen työskentelyssä. Sytykettä oli vähän liian vähän. Edellisviikonloppuna peleistä jäi neljä pistettä, kun tiukka vääntö Ilveksen kanssa hoidettiin jatkoajalla kotiin ja Kärppien kanssa päästiin voittomaalikilpailuun asti. Molemmissa ratkaisijana oli Kiia Nousiainen. ​

Ottelun Team Kuortane - KalPa kaikki tilastotapahtumat

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: