Leijonat.fi

     

Kärpät kotitantereellaan Team Kuortanetta vahvempi - ”Hyvää jääkiekkoa Oulussa”

Maalivahti Tiia Pajarinen pelasi hyvän ottelun. Maalivahti Tiia Pajarinen pelasi hyvän ottelun. Kuva: Virpi Aralinna

Team Kuortane pelasi viikonloppuna vain yhden pelin. Lauantain peli KalPan kanssa siirrettiin pelattavaksi 2.2.17. Sunnuntaina käytiin Kärppien kotitantereella pelaamassa hyvä jääkiekkoa. Toki Kärpät voitti pelin 2-0, mutta muita onnistumisia oli Teamin pelissä ropakopallinen.


Teamilla oli viikkoa pidempi joulu- ja maaottelutauko kuin Kärpillä, joka edellisviikonlopun pelien jälkeen nousi sarjakärkeen. Molemmilla joukkueilla oli takana voittoputki ja keskinäiset pelit tällä kaudella olivat olleet tasaisia vääntöjä. Jännittävä peli oli siis odotettavissa.

Kärpät painosti suurimman osan pelistä ja siten ansaitsi voittonsa. Teamin maalissa Tiia Pajarinen pelasi erittäin hyvä pelin ja maalit jäivät vähiin. Kärppien maalissa Kuortane-alumni Anni Keisala pääsi vähemmän hommiin, kun kotijoukkue puolusti kokonaisuutena ahnaasti eikä päästänyt kovin usein vastustajaa edes laukaisupaikoille.

Peli oli hyvää jääkiekkoa ja joukkueet tasavahvat. Molemmat keskittyivät pelaamiseen, josta kertoo mm. vähäinen jäähyjen määrä, eikä muitakaan katkoja pelissä kovin montaa ollut.

Kärppien kanssa kohdataan viikon päästä 29.1.17 klo 16 uudelleen. Peli pelataan Vaasassa Sport Junioreiden järjestämän tyttökiekkotapahtuman yhteydessä. Naisten SM-sarjan peliä ennen on Naisten Mestiksen kärkikamppailu Sport - Red Wings. Sport Juniorit on tehnyt mainosvideon tapahtumapäivästä. Voit katsoa sen täällä.

Ottelun Kärpät - Team Kuortane kaikki tilastotapahtumat

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: