Leijonat.fi

     

Team Kuortane oli tehokas viikonloppuna - Kuusi pistettä plakkariin

Mari Tervala avasi sunnuntaina maalitilinsä. Mari Tervala avasi sunnuntaina maalitilinsä. Kuva: Pasi Mennander

Team Kuortaneen viikonlopun vieraina olivat hämäläiset, lauantaina Ilves ja sunnuntaina HPK. Ei ollut hämäläisten viikonloppu tällä kertaa, vaan Team pelasi voitot molemmista peleistä.


Team Kuortaneen ja Ilveksen pelissä kotijoukkue piti hommansa paremmin kasassa kuin vieraat.

Pöytäkirjassa Team täytti maalisaraketta ja Ilves rangaistussaraketta. Tästä huolimatta molemmat maalivahdit pelasivat hyvän pelin ja heitä työllistettiin suurin piirtein samalla torjuntamäärällä.

Jos oli Ilveksellä vähän vaikeaa, niin ei homma ihan putkeen mennyt kotijoukkueenkaan kaikilla ketjuilla. Ensimmäisen erän kolme tehtyä maalia toki antoivat hyvää virettä pelaamiseen, mutta onneksi Ilves heräsi vasta toiseen erään. Siinä vaiheessa kotijoukkue terästäytyi puolustamisessa ja piti sillä peliä hallussa. Samalla sabluunalla meni kolmaskin erä ja peli päättyi 4-1 Teamin voittoon.

Sunnuntaina HPK:n kanssa peli oli lauantaihin verraten vauhdikkaampi. Ensimmäinen erä viuhahti ohi vauhdilla ja vähillä katkoilla. Team piti hallussaan sekä peliä että kiekkoa.

Toisen erän pitkä vaihtomatka tasoitti peliä molemmilta joukkueilta ja HPK:n muutama jäähy vähän lisäsi vieraille haastetta. Periksi antamisen meininkiä ei vieraiden pelissä näkynyt. Kotijoukkue kuitenkin onnistui vielä parilla osumalla ja lopputuloksena oli 4-0-voitto.

Vieraiden ainoasta maalista viikonloppuna vastasi Ilveksen konkari Johanna Koivula, syöttäjinä toinen konkari Anne Tuomanen sekä Jenna Lehtiniemi.

Teamin kahdeksasta maalista yhden teki Mari Tervala, jolle tämä oli ensimmäinen SM-sarjamaali. Muista maaleista vastasivat maalintekijöinä kokeneemmat Niina Koukkula (2+2), Petra Nieminen (2+1), Jenniina Nylund (1), Emilia Varpula (1+1) sekä Noora Hautamaa (1). Heille peliä rakentelivat Viivi Vainikka, Kiia Nousiainen, Linnea Melotindos sekä Janina Aro ja Sini Karjalainen.

Kuitenkin on hyvä muistaa, että suinkaan kaikki onnistujat eivät päädy pistesarakkeisiin pöytäkirjassa, joskus se vaihtopenkillä täräytetty hengennostatus voi olla jopa tärkeämpää.

Kirjoittaja on Team Kuortaneen joukkueenjohtaja.

Team Kuortane - Ilves -ottelun tilastotapahtumat
Team Kuortane - HPK -ottelun tilastotapahtumat

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: