Leijonat.fi

     

Team Kuortane oli tyly emäntä - KJT joutui taipumaan sunnuntaikierroksella

KJT:n Alba Gonzalolla riitti seuraa maalin edessä. KJT:n Alba Gonzalolla riitti seuraa maalin edessä. Kuva: Virpi Aralinna

Team Kuortaneen ja KJT:n neljäs ja alkusarjan viimeinen kohtaaminen tuotti Teamille kolmannen voiton maalein 4-2. KJT voitti syyskuussa joukkueiden ensimmäisen kaksintaistelun.


KJT taisi ensimmäisen erän olla vähän jumissa bussimatkan jäljiltä, sillä kotijoukkue piteli tahtipuikkoa aika suvereenisti. Vieraiden maalissa Alba Gonzalo piti joukkuetta mukana pelissä. Team puolestaan oli toimelias ja loi hyvin laukaisupaikkoja sekä hallitsi kiekkoa. KJT:n nousut omasta päästä olivat työn takana ja jäähyt verottivat peliä.

Vieraat aloittivat toisen erän sutjakkaasti, mutta kotijoukkue vastasi haasteeseen vähän tylysti ja keskittyi oman pelin pelaamiseen. Kolmas erä oli KJT:lta hyvä loppukiri, tosin spurttikaan ei tällä kertaa auttanut.

Vieraiden kentän näkyvin hahmo maalivahdin lisäksi oli kapteeni Danielle Rozon, joka tuntui olevan joka paikassa yhtä aikaa. Hän onnistui myös maalinteossa kertaalleen. Mia Sinkkonen puolestaan teki hyvää taustatyötä molempiin maaleihin. KJT:n toisen maalin laukoi Johanna Kemppainen.

Teamin sisukkain kentällinen tänään oli Kiia Nousiainen - Jenniina Nylund - Emilia Vesa, jotka tekivät kaksi kotijoukkueen maaleista ja rakentelivat Gonzalolle kiperiä torjuntatöitä. Kiia teki toisen maalinsa Sini Karjalaisen avustuksella ja Niina Koukkulaa maalinteossa auttoivat Linnea Melotindos ja Emilia Varpula.

Kuuden pisteen viikonlopusta oli mukava siirtyä pienelle tauolle viettämään itsenäisyyspäivää.

Hyvää itsenäisyyspäivää koko kiekkokansalle!

Kirjoittaja on Team Kuortaneen joukkueenjohtaja.

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: