Leijonat.fi

     

Joukkueenjohtajan raportti: Team Kuortane kotimatkalle Kuopiosta kolmen pisteen kera

Kaksikko Nylund-Melotindos oli lauantaina tehokas. Kaksikko Nylund-Melotindos oli lauantaina tehokas. Kuva: Virpi Aralinna

Naisten SM-sarjan Team Kuortaneen ja KalPan kauden kolmas kohtaaminen meni eri tavalla kuin joukkueiden kaksi edellistä keskinäistä ottelua.


Team kipaisi Kuopioon jo toistamiseen parin viikon sisällä. Tällä kertaa kotiin palattiin voittajajoukkueena. Vauhdikkaan väännön lopputulos oli 1-4.

KalPan maalissa aloitti Jenna Juutilainen pelaten lähes koko ensimmäisen erän. Loput pelistä pelasi Iina Kuusela. Yhteensä heillä oli vähän vähemmän töitä kuin vieraskollega Tiia Pajarisella.

Team Kuortane oli terävänä heti pelin alusta alkaen ja ensimmäisen erän kaksi maalia tulivat hyvän vireen ansiosta. Linnea Melotindoksella ja Kiia Nousiaisella oli sihti kohdallaan.

Toisessa ja kolmannessa erässä KalPa lisäsi painetta ja onnistui pääsemään paremmin vetopaikkoihinkin. Sitä auttoi Teamin neljä jäähyä, jotka rikkoivat vieraiden peliä. Mutta Pajarisen Tiia oli hyvässä vireessä ja torjui kaikki maaliyritykset.

Kolmannessa erässä KalPa osoitti voitontahtoa ja erä olikin kovaa rynnistystä Teamin maalille. Kotijoukkueen vaihtoaitiossa oli myös hurja keskinäinen kannustus. Tanja Niskasen hieno veto siniviivalta lopulta meni verkkoon.

Vieraat eivät tästä lannistuneet, vaan pitivät johtoaseman. Teamin kahdesta viimeisestä maalista vastasi Jenniina Nylund ja viimeinen niistä syntyi kahden KalPan kenttäpelaajan estelyistä huolimatta. KalPan maalivahti oli tuolloin jo vaihtoaitiossa.

- Hyvä ensimmäinen erä. Kokonaisuudessaan fiksua pelaamista, eikä päästetty kaveria maalipaikoille. Lisäksi hyvää puolustuspelaamista, jossa näkyi se, mitä oli harjoiteltu. Alivoimapelaaminen toimi myös ja maalivahti Pajarinen pelasi loistavan pelin, tiivisti pelin kulun valmentaja Arttu Sissala. ​

Sunnuntaina Team Kuortane kohtaa kotonaan KJT:n. KalPa saa vieraakseen Lukon.

Kirjoittaja on Team Kuortaneen joukkueenjohtaja.

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: