Leijonat.fi

     

Team Kuortaneen viikonloppu meni tappiolla ja voitolla

Jenniina Nylund ja Emilia Vesa olivat viikonloppuna tehokkaita. Jenniina Nylund ja Emilia Vesa olivat viikonloppuna tehokkaita. Kuva: Virpi Aralinna

Lauantaina Espoo United onnistui kotonaan maalinteossa tehden viisi maalia Team Kuortaneen yhtä vastaan. Sunnuntaina Team onnistui myös maalinteossa ja otti voiton KJT:sta lukemin 3-6.


Lauantain peli oli hyvä ja vauhdikas ja eteni hienoisessa Teamin hallinnassa. Espoo oli taitavampi maalinteossa ja puolustamisessa. Niillä he ansaitsivat voittonsa.

Teamin peli sinällään oli monella muulla osa-alueella ihan mallillaan. Erikoista ottelussa oli neljä hylättyä maalia ja runsas rangaistusten määrä. Rikkonainen peli ainakin kasvatti pelaajien mielenhallintaa, kun onnistumisen riemu piti saman tien vaihtaa pettymykseen – ja sekin piti nollata heti, kun oli jo uusi tilanne päällä. Katsomossa oli vähintään yhtä jännittävää.

Espoon The Lady oli hattutempun verran maaleja iskenyt Linda Välimäki. Teamin ainokaisen maalin laukoi Jenniina Nylund ja syötön siihen antoi Emilia Vesa.

Sunnuntaina oli Teamin luotto omaan tekemiseen edellispäivää vahvempi ja se johti onnistumisiin kentällä. Peli oli siisti ja viihdyttävä ainakin katsomoon päin. Ensimmäisen erän maalit tehtiin vuorotellen ja molempien joukkueiden kenttäpelaajat plokkasivat maaleja hyvin. Maalivahdeille torjuntoja kertyi lopulta vähän.

Toinen erä oli vahvemmin Teamin hallintaa, vaikka rangaistukset vähän hajottivat pakkaa. Kolmannessa erässä tulessa oli KJT:n maalivahti Alba Gonzalo, joka nappasi kiinni 19 kiekkoa. Periksi ei myöskään antanut Danielle Rozon, joka onnistui kotijoukkueen kolmannen maalin teossa viitisen minuuttia ennen ottelun päättymistä.

Teamin Jenniina Nylund ja Emilia Vesa olivat myös sunnuntaina hyvä työpari ja tehtailivat pari maalia. 

Kirjoittaja on Team Kuortaneen joukkueenjohtaja.

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: