Leijonat.fi

       

×

Team Kuortaneen lauantai: Yli 50 vetoa ja häviö alumni Tiina Ranteelle

Ottelun aluksi onniteltiin Team Kuortaneen Sini Karjalaista, kun hän sai Naisten SM-sarjan N18 opiskelijapalkinnon. Palkinnon luovutti Naisten SM-sarjan johtoryhmän jäsen Virpi Aralinna. Ottelun aluksi onniteltiin Team Kuortaneen Sini Karjalaista, kun hän sai Naisten SM-sarjan N18 opiskelijapalkinnon. Palkinnon luovutti Naisten SM-sarjan johtoryhmän jäsen Virpi Aralinna.

Team Kuortaneen ensimmäinen kohtaaminen HPK:n kanssa Naisten SM-sarjan puolivälierissä oli tasainen, kuten odottaa saattoikin. HPK voitti jatkoerässä loppulukemin 2-3.


Joukkueiden väliset ottelut alkusarjassa olivat varsin tiukkoja vääntöjä. Team Kuortane voitti niistä kolme ja HPK yhden.

Puolivälieräpelin odotettiin olevan tasainen vääntö. Ja sitähän se olikin - päästä päähän painettiin tiuhaan tahtiin. Tuomarikin totesi toisella erätauolla hien nousseen pintaan ja paitaan. Katsomossa puolestaan vatsanpohjassa pyöri perhosia ja sydämet sykkivät epärytmissä.

HPK:n päivän hahmo oli Kuortanealumni Tiina Ranne, joka napsi puolensataa torjuntaa ja siten mahdollisti vieraiden voiton. Kenttäpelaajat puolestaan pelasivat tasaisen hyvin joka kentällisessä, sumputtivat keskialuetta ja loivat nopeaa peliä pitkillä avauksilla. Maaleja tekivät Riikka Noronen, Maija Otamo ja Noora Jaakkola.

Team Kuortaneen maalissa Tiia Pajarinen oli esteenä kiekolle 27 kertaa. Niina Koukkula survoi läheltä kotijoukkueen ensimmäisen maalin heti kohta HPK:n avausmaalin jälkeen. Toisena maalasi Jenniina Nylund, joka hassutteli kiekon Tiina Ranteen ohi verkkoon.

Kiia Nousiainen ei onnistunut tänään maalinteossa, mutta kiekon ryöstöissä hän oli varsinainen mestari. Onnistuneita suorituksia oli toki muillakin, mutta ehkä kaikilla pikkasen liikaa puristusta mielessä ja voittomaalia ei saatu aikaiseksi. ​

Kirjoittaja on Team Kuortaneen joukkueenjohtaja.

 

 

Sarjataulukko

Joukkue
O
TM
-
PM
P
1. Ilves
23
114
-
35
57
2. Kärpät
21
89
-
34
47
3. Blues
23
101
-
49
44
4. HPK
21
55
-
49
34
5. KalPa
19
70
-
55
30
6. Kuortane
19
55
-
57
28
7. Lukko
22
27
-
110
6
8. KJT
20
17
-
139
6

Naisten Liiga FacebookissaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: