maanantai, 16 lokakuu 2017 17:25

Naisten Liigassa Ilveksen Riikka Noronen saavutti 600 pisteen rajapyykin

Kirjoittanut
Riikka Noronen pelasi edellisen kerran Ilves-paidassa kaudella 2003-2004. Riikka Noronen pelasi edellisen kerran Ilves-paidassa kaudella 2003-2004. Pasi Mennander

Naisten Liigan sarjakärkeen viikonloppuna nousseen Ilveksen Riikka Noronen nakutteli sunnuntaina HPK:ta vastaan tehot 1+2. Ilves voitti ottelun 3-1 ja Noronen saavutti 600 pisteen rajapyykin pääsarjatasolla. Kaikkiaan Norosella on nyt koossa 601 tehopistettä.

Noronen, 34, teki HPK-vuosien jälkeen paluun täksi kaudeksi Ilvekseen. Hyökkääjä kertoo viihtyneensä.

- Pelaaminen viehättää edelleen, ja kun sitä saa tehdä huippujen pelikaverien kanssa, niin onhan se hienoa.

Noronen on kotoisin Jyväskylästä, ja ura pääsarjatasolla starttasi JYP HT:n riveissä kaudella 1995-96. Ilvestä hän edusti viimeksi kaudella 2003-2004.

- HPK-vuosien jälkeen tuli olo, että jos jatkan pelaamista tarvitsen uutta intoa ja vaihtelua arkeen. Olen todella iloinen ja kiitollinen, että Ilveksen valmentaja Mari Saarinen minulle tarjosi tätä mahdollisuutta.

- Olen nauttinut pelaamisesta ja olostani Ilveksessä. Meillä on kopillinen hienoja pelaajia, missä kokemus ja nuoruus yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilves johtaa sarjaa ja Noronen on tehnyt seitsemässä pelaamassaan ottelussa tehot 3+7=10.

- Sarja on osoittanut tasaisuutensa. Mielenkiintoa riittää, kun jokaiseen otteluun on lähdettävä taistelemaan täysillä ja näyttämään parasta osaamistaan, Noronen toteaa.

Lue Aamulehden juttu Riikka Norosen 600 tehopisteen ylityksestä 

 
 
 

Naisten MM-kisat Suomessa

Etsi sivustolta