keskiviikko, 23 maaliskuu 2011 09:35

BSM: Kolmas finaali keskiviikkona - jatkuvatko vierasvoitot?

Kirjoittanut
B-nuorten kolmas SM-finaali TPS-Blues pelataan keskiviikkona Impivaaran hallissa Turussa. Ottelusarjan voitot ovat 1-1.Joukkueet kohtasivat toisessa ottelussa maanantaina, jolloin vierasvoittojen leimaama pudotuspelikevät jatkui TPS:n 4-2-voitolla Matinkylässä. TPS-maalivahti Niklas Saarinen oli Bluesin tulituksessa varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä, mutta espoolaisista vain Samu Öystilä onnistui.

Jarmo Myllys -palkinnon sarjan parhaana maalivahtina saanut Niklas Saarinen keräsi ottelussa 41 torjuntaa, kun Bluesin Miska Sydänmaalle laskettiin 27 torjuntaa. Saarinen on pelannut TPS-maalissa kaikki 10 playoff-ottelua torjuntaprosentilla 92,7.

TPS:n maaleista vastasi kaksi pelaajaa: ensimmäisessä erässä Jasper Lindsten osui kahdesti, ja Artturi Lehkonen teki kolmannen ja neljännen maalin. B-nuorten SM-sarjan parhaana hyökkääjänä Esa Peltonen -palkinnolla palkittu Rasmus Kulmala pohjusti syötöillään TPS:n maaleista kolme.

Keskiviikon kysymyksiin kuuluu: pystyykö TPS ottamaan kotivoiton vai jatkaako Blues voittoputkeaan vierasotteluissa? Espoolaiset ovat voittaneet playoffeissa kaikki neljä vierasotteluaan maalierolla 20-6.

B-nuorissa kotietu ei ole juurikaan painanut välierävaiheesta eteenpäin. Välierien ja finaalien 12 ottelusta peräti 10 on päättynyt vierasvoittoon.

B-nuorten SM-sarjan finaalit:
TPS-Blues, voitot 1-1
20.03. TPS-Blues 3-5
21.03. Blues-TPS 2-4
23.03. TPS-Blues
25.03. Blues-TPS
Tarvittaessa:
27.03. TPS-Blues

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia