keskiviikko, 13 syyskuu 2017 11:06

BSM: Tässä ovat tilastokärjet avauskierrosten jälkeen

Kirjoittanut
Oliver Suni (vas.) ja Aarne Intonen muodostavat pistepörssin kärkikaksikon B-nuorten SM-alkusarjassa. Oliver Suni (vas.) ja Aarne Intonen muodostavat pistepörssin kärkikaksikon B-nuorten SM-alkusarjassa.

B-nuorten SM-alkusarjaa on pelattu nyt kahden viikonlopun verran. Pistepörssin kärjessä on Kärppien Oliver Suni, maalipörssin ykkösenä keikkuu TPS:n Aarne Intonen.

15-vuotias Suni aloitti kauden räväkästi tehtailemalla pisteet 3+2 avauskierroksen paikallisottelussa K-Laserin ja KKP:n yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Menneenä viikonloppuna laitahyökkääjän tontilla pelaava Suni jatkoi pisteputkessa voittopeleissä Pelicansia ja KooKoota vastaan. Suni on kirjannut pisteitä 40 prosentissa Kärppien alkukauden maaleista.

Viime keväänä Suni oli mukana Pohjola-leirillä. Hänet valittiin tuolloin leirin All Stars –kuusikkoon. Kärppien C-nuorissa Suni kokosi 25 ottelussaan pisteet 11+28=39.

Pistepörssin kakkosena oleva Aarne Intonen on ollut alkukauden paras maalintekijä kuudella osumallaan. 16-vuotias Intonen on osunut kaikissa neljässä ottelussaan ja tehnyt yhteensä kolmanneksen TPS:n maaleista.

Elokuussa Intonen pelasi myös U17-maajoukkueessa kuusi maaottelua Venäjää ja Ruotsia vastaan. Viime kaudella keskushyökkääjänä viihtyvä Intonen tehtaili C-nuorten 18 ottelussaan 53 (21+32) pistettä ja B-nuorissa 25 ottelussa 12 (6+6) pistettä.

>> B-nuorten SM-alkusarjan pistepörssi 2017–18

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia