Leijonat.fi

       

×

BSM: Jokereilla vahva viikko

BSM: Jokereilla vahva viikko Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Kärppien runkosarjan voitto varmistui tällä viikolla ja Jokerit lunasti paikkansa kuuden joukossa voittamalla viikon molemmat ottelunsa. HPK ja Ilves taistelevat kiivaimmin viimeisestä suorasta pudotuspelipaikasta.


Kahden viimeisen runkosarjan kierroksen suurimpia jännityksen kohteita tulee sarjataulukon valossa olemaan HPK:n ja Ilveksen edesottamukset viimeisissä otteluissaan. HPK on tällä hetkellä kiinni viimeisessä suorassa pudotuspelipaikassa.
 
Ilves vaanii neljän pisteen päässä, joten sen mahdollisuudet ovat vielä olemassa. Joukkueiden keskinäinen järjestys saattaa ratketa jo seuraavassa ottelussa, kun ne kohtaavat toisensa ensi lauantaina Tampereella.
 
Jokerit nappasi kaksi tärkeää voittoa ja kuusi pistettä, joiden turvin se varmisti oman paikkansa kuuden joukossa. Nyt neljäntenä sarjataulukossa oleva helsinkiläisjoukkue voitti viikon otteluissaan HIFK:n 4-2 ja Bluesin 5-2.
 
Kärpät lihotti omaa pistesaldoaan viidellä pistellä ja sinetöi näin runkosarjavoittonsa. Se voitti KalPan Kuopiossa jatkoajan jälkeen 4-3 ja Lukon kotonaan maalein 2-1. Kun KalPa otti ottelustaan Lukkoa vastaan täydet pisteet (5-1), varmisti se sijoituksensa runkosarjassa kolmen joukossa.
 
Pudotuspelien Villi kortti -kierros alkaa 21.3. Sarjan seitsemäs kohtaa villi kortti -kierroksella B-nuorten alemman SM-jatkosarjan voittajan ja sarjan kahdeksas kohtaa yhdeksännen. Villi kortti -kierros pelataan paras kahdesta -järjestelmällä.
 
Puolivälierät pelataan paras kolmesta -järjestelmällä.
 
 Pudotuspelien otteluohjelman näet täältä. Runkosarjan tilastot näet täältä.
 
Sarjataulukko 46/48 kierroksen jälkeen:
1.  Kärpät 108
2.  Tappara 96
3.  KalPa 90
4.  Jokerit 82
5.  Blues 79
6.  HPK 77
--------------------------
7.  Ilves 73
8.  TPS 66
9.  HIFK 65
--------------------------
10. Lukko 53

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: