Leijonat.fi

       

×

BSM: Neljä kierrosta jäljellä – tässä panokset

B-nuorten SM-sarja jatkuu perjantaina neljällä ottelulla. Kärkikolmikko on erkaantunut muista, mutta viimeisistä suorista puolivälieräpaikoista käydään tasainen kamppailu.


Kärppien (103 pistettä), Tapparan (92) ja KalPan (86) asemat kärkikolmikossa näyttävät ennen päätöskierroksia selviltä, vaikka teoreettisia muutosmahdollisuuksia on vielä olemassa. Kärpät on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja varmistaa runkosarjan voiton perjantaina voittamalla KalPan.

Joukkueet sijoilla 4-7 – Blues, Jokerit, HPK ja Ilves – ovat vain kuuden pisteen sisällä. Kahdeksantena oleva TPS on pelannut viime aikoina alavireisesti, joten sen mahdollisuudet kuuden joukkoon ovat ohentuneet.

Kuntopuntarin ykkösjoukkue Kärppien ohella on neljäntenä oleva Blues, joka on voittanut viisi kuudesta viime ottelustaan. Seitsemäntenä oleva Ilves on neljän ottelun voittoputkessa ja voittanut seitsemästä viime ottelustaan kuusi.

Ilveksen edellä viivan yläpuolella oleva HPK kohtaa lauantaina tamperelaiset kotonaan. Perjantaina HPK kohtaa Tapparan. Ilves hakee nousuvireelleen jatkoa sunnuntaina TPS:ää vastaan.

Viikonlopun ottelut

Perjantai 10.3.
KalPa (sarjasijoitus 3.) - Kärpät (1)
HIFK (9) - Jokerit (5)
Blues (4) - TPS (8)
Tappara (2) - HPK (6)

Lauantai 11.3.
HPK (6) - Ilves (7)
Jokerit (5) - Blues (4)
HIFK (9) - Tappara (2)
Kärpät (1) - Lukko (10)

Sunnuntai 12.3.
KalPa (3) - Lukko (10)
Ilves (7) - TPS (8)

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: