Leijonat.fi

       

×

BSM: Lukolle tärkeät pisteet

Lukon Antti Saarela iski lauantaina tehot 1+1. Lukon Antti Saarela iski lauantaina tehot 1+1. Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Rauman Lukko otti tärkeät kuusi pistettä ja on kiinni viimeisessä paikassa ylempään SM-sarjaan.


B-nuorten SM-alkusarjaa on pelattu noin kaksi kolmannesta. Kymmenelle viimeiselle sarjakierrokselle riittää reilusti panosta monella joukkueella. Rauman Lukko otti kuitenkin toistaiseksi vankan askeleen ylempään loppusarjaan, kun se voitti viikon molemmat ottelunsa ja kasvatti pistesaldoaan kuudella tärkeällä pisteellä.

Lukko kaatoi ensin Ilveksen Hakametsässä maalein 4-2 ja sitten kotonaan HPK:n luvuin 4-1. Lukon tehokkaimpina viikon otteluissa häärivät Jolle Nikander (2+3=5) ja Osmo Bernitz (1+3=4).

Voitoillaan Lukko onnistui repimään perässään karsintaviivan alapuolella majailevaan Sportiin viiden pisteen eron. Sport hävisi viikon molemmat ottelunsa Helsingissä. Ensin HIFK:lle maalein 3-5 ja sitten Jokereille voittolaukauksilla luvuin 1-2. Myös Sportista pisteen päässä oleva JYP hävisi viikon molemmat ottelunsa.

B-nuorten sarjan tasaisuudesta kertoo paljon, että samalla kun Lukko kiilasi voitoillaan kymmenen sakkiin, on se enää neljän pisteen päässä sarjan viidennestä sijasta. Lukon lisäksi kuuden pisteen viikon pelasi KalPa. Kaksi voittoa nappasivat myös Kärpät ja Jokerit, mutta toisessa ottelussa molempien voitto varmistui vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Ensi viikon otteluista yhdeksän pelataan viikonloppuna Kuortaneella, jossa Sport, Lukko, Jokerit, Kärpät, K-Laser ja Blues urakoivat kukin kolme ottelua.

B-nuorten SM-alkusarjan otteluohjelman, sarjataulukon ja tilastot löydät täältä.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: