Leijonat.fi

       

×

BSM: Tappara vahvassa lyönnissä

BSM: Tappara vahvassa lyönnissä Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Kirvesrinnat ovat voittaneet viisi viimeistä otteluaan ja ovat sarjassa kolmantena vain kaksi pistettä KalPan perässä. Myös karsintaviivan kupeessa käydään tiukkaa taistelua jatkopaikoista.


B-nuorten SM-alkusarja jatkui tällä viikolla maajoukkuetauon jälkeen. Yksi viikon onnistujista oli Tappara, joka voitti ensin Hakametsässä Ilveksen maalein 6-2 ja sitten Lukon 2-0. Näin Tapparan voittoputki kasvoi viiteen otteluun ja se nousi vain kahden pisteen päähän sarjakakkosesta Kuopion KalPasta.

Tapparalle on tähän mennessä tehty sarjassa toiseksi vähiten maaleja, 41. Nollapelejä joukkueen maalivahdit eivät kuitenkaan ole aiemmin päässeet juhlimaan. Tapparan maalia Lukko-ottelussa vartioi Eetu Nieminen, jolla on pelaamistaan kahdeksasta ottelusta komea torjuntaprosentti 94,22.

Tapparan lisäksi kaksi voittoa ottivat tällä viikolla Kärpät ja JYP. Lisäksi Jokerit voitti viikon ainoan ottelunsa. Kärpät jatkaa sarjakärjessä yhdeksän pisteen erolla KalPaan.

B-nuorten SM-alkusarjan ottelut jatkuvat jälleen keskiviikkona kahdella ottelulla. Alkusarja päättyy joulukuun puolivälin jälkeen. Kymmenen parasta joukkuetta jatkavat tammikuussa alkavaan varsinaiseen SM-sarjaan.

Sarjan tilastot ja otteluohjelman näet täältä.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: