Leijonat.fi

       

×

BSM: TPS kukisti Kärpät ensimmäisenä

HPK:n Jere Jokinen viimeisteli maalin molemmissa joukkueensa viikonlopun otteluissa. Kuva viime kaudelta C-nuorten ottelusta. HPK:n Jere Jokinen viimeisteli maalin molemmissa joukkueensa viikonlopun otteluissa. Kuva viime kaudelta C-nuorten ottelusta. Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Blues, HPK ja TPS nousivat voittoihin molemmissa otteluissaan. Kärpät menetti ensimmäiset pisteensä.


B-nuorten SM-alkusarjaa on pelattu kolmannes, ja Kärpät jatkaa yhä sarjakärjessä. Joukkue tosin kärsi ensimmäisen tappionsa tänään, kun TPS onnistui kukistamaan sen Raksilassa maalein 4-2. Turkulaisten viikonloppu meni muutenkin mallikkaasti, sillä se nappasi peleistään kuusi pistettä. Toisessa ottelussa kaatui K-Laser niin ikään maalein 4-2.


TPS:n ohella HPK ja Blues pelasivat vahvan viikonlopun. HPK voitti vieraskentillä ensin Tapparan maalein 3-1 ja sitten JYPin  5-1. Blues oli kahdessa kotiottelussaan vahvempi niin Ässiä (6-3) kuin KalPaa (5-2) vastaan.


Sarjan pistepörssin kärjessä on KalPan Leevi Aaltonen 19 pisteellään (10+19). Samassa pistemäärässä on myös pistepörssin kakkonen, Bluesin Petteri Villanen (5+14). Kolmantena on niin ikään Bluesin Veeti Miettinen (7+8=15). Viiteentoista pisteeseen yltävät myös Sportin Santeri Haarala (10+5) sekä TPS:n Roope Reini (10+5).


Maalivahtitilaston kärkipaikkaa pitää Pelicansin Conrad Mölder. Hän on ehtinyt kiekon eteen kahdeksassa ottelussa yhteensä 305 kertaa torjuntaprosentin ollessa 95,02.


SM-alkusarja jatkuu jälleen perjantaina. Otteluohjelman, sarjataulukon ja tilastot näet täältä.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: