Leijonat.fi

       

×

BSM: Neljän hattutempun viikonloppu

BSM: Neljän hattutempun viikonloppu Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Kärpät jatkaa kuuden pelatun ottelun jälkeen tappioitta, sarjakakkonen KalPa ja kolmonen Tappara puolestaan menettivät ensimmäiset pisteensä.


 

Viikonlopun aikana nähtiin neljä hattutemppua, kun KalPan Leevi Aaltonen, Sportin Eetu Mäki, Tapparan Eetu Kauppinen ja JYPin Tuomas Pekkonen onnistuivat viimeistelemään kolme maalia yhdessä ottelussa.

Jokainen kypärätempun iskeneistä oli mukana maalinteossa myös viikon toisessa ottelussaan. Pisteiden valossa hurjimpaan suoritukseen intoutui Mäki, joka teki kahdessa ottelussa yhteensä komeat 7 tehopistettä (5+2). Kauppisen saldo oli 5 (3+2) ja Aaltosen (4+0) sekä Pekkosen (3+1) 4 tehopistettä.

 

Myös maalivahdeilla riitti töitä viikonlopun otteluissa. Torjuntojen valossa hikisimmät puhteet olivat JYPin Jimi Uusitalolla (ottelussa Ilves-JYP 54 torjuntaa), Lukon Alex Mäkelällä (Kärpät-Lukko 42), Blues Akatemian Jörgen Hanneborgilla (Sport-Blues Akatemia 42) ja HPK:n Roni Salmenkankaalla (Kärpät-HPK 42).

Hanneborgilla ja Uusitalolla riitti kiireitä myös joukkueidensa toisissa otteluissa. Uusitalo ehti kiekon eteen kahdessa ottelussa yhteensä 91 kertaa ja Hanneborg 82 kertaa.

Sarjaa johtaa Kärpät 18 pisteellä. Toisena olevalla KalPalla ja kolmantena olevalla Tapparalla on kasassa 15 pistettä. Sarjan häntäpäätä pitää Blues Akatemia, joka on onnistunut saamaan toistaiseksi yhden pisteen. Toiseksi viimeisellä sijalla oleva Lukko on napannut kolme pistettä.

 

B-nuorten SM-alkusarja jatkuu jälleen ensi viikolla tuttuun tapaan kahdella kierroksella. Otteluohjelman, sarjataulukon ja tilastot näet täältä.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: