Leijonat.fi

       

×

Sama kolmikko jatkaa B-nuorten sarjakärjessä

Kärpät hyödynsi Espoon-vierailunsa - lauantaina kaatui Akatemia, sunnuntaina Blues. Kärpät hyödynsi Espoon-vierailunsa - lauantaina kaatui Akatemia, sunnuntaina Blues. Kuva: Pasi Mennander

Kärpät, KalPa ja Tappara jatkoivat puhtaalla pelillä viikonlopun otteluissa.


B-nuorten SM-alkusarjassa pelattiin viikonloppuna kaksi täyttä kierrosta eli jokaisella joukkueella on nyt takanaan neljä ottelua. Sarjataulukon kärkipäässä ei tapahtunut muutoksia, sillä Kärpät, KalPa ja Tappara jatkoivat puhtaalla pelillä ja nousivat kahteentoista pisteeseen. Kärpät pitää ykköspaikkaa komealla maalierollaan 23-4.

Viikonlopun otteluissa nähtiin niin tiukkoja yhden maalin voittoja (kuusi ottelua) kuin muutama rökälevoitto, joista vastasivat Kärpät voittamalla Blues Akatemian 10-1 ja KalPa voittamalla Ässät 8-0.

Vielä avausviikon jälkeen ilman voittoa olleet Pelicans, Ässät, JYP ja K-Laser pääsivät nyt myös juhlimaan ensimmäistä voittoaan. Pelicans nappasi Ilveksen päänahan voittolaukauksilla 2-1, Ässät nujersi JYPin selvästi 8-4, JYP voitti toisessa viikonlopun ottelussaan TPS:n voittolaukauksilla 4-3 ja K-Laser onnistui nappaamaan pisteet Blues Akatemiasta luvuin 3-1.

KalPan Aleksi Klemetti nousi pistepörssin piikkipaikalle tehtailtuaan viikonlopun otteluissa 6 (2+4) tehopistettä, yhteensä pisteitä on kasassa 11 (4+7). HPK:n Miska Ronkaisella on kasassa 8 tehopistettä (4+4).

Kukin joukkue pelaa ensi viikolla kaksi ottelua. Perjantaina pelataan neljä ottelua, lauantaina kahdeksan ja sunnuntaina jälleen neljä ottelua.

Otteluohjelman, sarjataulukon ja tilastot näet täältä.

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: