Leijonat.fi

       

×

BSM: Kärpille, KalPalle ja Tapparalle täysi pistepotti

Kärpät aloitti B-nuorten SM-sarjan kahdella voitolla. Kärpät aloitti B-nuorten SM-sarjan kahdella voitolla. Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

B-nuorten SM-alkusarjaa on pelattu kaksi täyttä kierrosta. Kärpät, KalPa ja Tappara aloittivat kauden kuuden pisteen viikonlopulla.


Vielä ensimmäisellä kierroksella B-nuorten SM-alkusarjassa nähtiin monta tiukkaa ja tasaista kamppailua, mutta lauantaina pelatuissa kahdeksassa ottelussa numerot repesivät paikoin suureksikin. Kahden ensimmäisen pelatun kierroksen jälkeen sarjan kärjessä täydellä kuuden pisteen potilla porskuttavat Kärpät, KalPa ja Tappara.

Kärpät haki voitot K-Laserista (3-1) ja Sportista (7-1), KalPa JYPistä (3-2) ja K-Laserista (7-4) ja Tappara otti pisteet Pelicansilta (3-2) ja JYPiltä (3-1).  JYPin ja K-Laserin lisäksi viikonlopun jälkeen ilman avausvoittoa ovat Pelicans ja Ässät. Muut joukkueet onnistuivat avaamaan pistesaldonsa vähintään yhden pisteen voimin ja aloitusviikonlopun ottelutulokset menivätkin melko hyvn ristiin joukkueiden kesken.

Sarjan pistepörssin kärkeen nousi Bluesin Petteri Villanen, joka teki kahdessa ottelussa tehot 2+4=6. Viiteen tehopisteeseen ylsivät HPK:n Miska Ronkainen (3+2), TPS:n Roope Reini (3+2), KalPan Aleksi Klemetti (2+3) ja Bluesin Veeti Miettinen (2+3). Sarjan ensimmäisen nollapelin pelasi Bluesin maalivahti Filip Lindberg, kun hän piti maalinsa puhtaana joukkueensa voitettua lauantaina Pelicansin 8-0.

B-nuorten SM-alkusarja jatkuu perjantaina kahdella ottelulla. Lauantaina pelataan täysi kahdeksan ottelun kierros ja sunnuntaina pelataan kuusi ottelua. Otteluohjelman, sarjataulukon ja tilastot näet täältä.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: