Tulosta tämä sivu
perjantai, 04 syyskuu 2015 23:00

BSM: Alkusarja käyntiin viidellä paikkakunnalla - Kolmessa ottelussa jatkoajalle - Runsaasti maaleja!

Kirjoittanut
Bluesin kapteeni Ottoville Leppänen (vas.) teki avausmaalin ottelussa Blues Akatemiaa vastaan. Maalin syöttäjä Oliver Kinnunen onnitteli. Bluesin kapteeni Ottoville Leppänen (vas.) teki avausmaalin ottelussa Blues Akatemiaa vastaan. Maalin syöttäjä Oliver Kinnunen onnitteli. Pasi Mennander

B-nuorten SM-alkusarjan avausottelut pelattiin perjantaina. Kaukalossa oli 16 joukkueesta kymmenen. Illan aikana iskettiin yhteensä 44 maalia.

Eniten maaleja mätettiin KooKoon ja SaiPan yhteenotossa Kuusankoskella. KooKoo vei lopulta kaksi sarjapistettä 7-6-jatkoaikavoitollaan. KooKoo johti ottelua toisessa erässä jo 4-1 ja 5-2, mutta SaiPa kiri tasoihin ja kolmannen erän puolivälissä johtoonkin. KooKoo kuitenkin tasoitti ilman maalivahtia ja iski voittomaalin jatkoajan lopulla. Ottelun tehopelaaja oli KooKoon Olli Korhonen pistein 2+1. Korhonen teki myös joukkueensa jatkoaikamaalin.

Myös Hämeenlinnassa ja Tampereella päädyttiin jatkoajalle. Ottelussa HPK-HIFK peli ratkaistiin voittomaalikilpailussa, jossa ratkaisijaksi nousi HPK:n Niko Saarikko. Hän teki varsinaisella peliajalla kaksi maalia ja ratkaisi voittomaalikilpailun.

Tampereella vierasjoukkue JYP johti Ilvestä 1-0, 2-1, 3-2 ja 4-3, mutta Ilves nousi joka kerta tasoihin. Jatkoajalla syntynyt JYPin 5-4-maali ei enää ollut kuitattavissa, voitto-osuma merkittiin Anttoni Hongalle.

 

B-nuorten SM-alkusarja perjantaina:
17:30 Tappara        - TPS     6-3
18:30 Blues Akatemia - Blues   0-6
18:45 HPK            - HIFK    4-3 VL
19:00 KooKoo         - SaiPa   7-6 JA
20:00 Ilves          - JYP     4-5 JA