Leijonat.fi

       

×

BSM: Blues kuittasi avaustappionsa - Myös Jokerit ja HPK voittoihin puolivälierissä - Näistä asetelmista jatketaan sunnuntaina

B-nuorten SM-sarjan puolivälierissä nähtiin lauantaina yksi koti- ja kaksi vierasvoittoa. Sunnuntain kolmansissa osaotteluissa sarjat ovat katkolla Jokereille ja Kärpille.


Jokerit johtaa puolivälieräsarjaansa JYPiä vastaan voitoin 2-0. Myös Kärpät on voittanut molemmat ottelunsa Ilvestä vastaan.

Bluesin ja Tapparan sekä HIFK:n ja HPK:n sarjoissa puolestaan pelataan varmuudella tiistainakin, molemmat sarjat ovat tilanteessa 1-1.

Tappara yllätti torstain avausottelussa runkosarjan voittajan Bluesin maalein 2-6, mutta espoolaiset kuittasivat tappion lauantaina. Loppuluvut Hakametsässä olivat 4-9.

Jokerit jatkoi lauantaina voitokkaasti JYPiä vastaan. Torstaina helsinkiläiset voittivat kotonaan jatkoajalla 2-1, lauantaina JYP hävisi Hippoksella 2-5.

HIFK ja HPK ovat aloittaneet sarjansa kotivoitoilla. Torstaina voitti HIFK 8-2, lauantaina HPK 4-1.

Ilves ja Kärpät pelaavat sarjaansa eri tahtiin kuin muut. Torstaina ja perjantaina pelattiin Hakametsässä, sunnuntaina ja tarvittaessa maanantaina taistellaan Raksilassa. Kärpät voitti kaksi ensimmäistä ottelua, joten sarja on katkolla jo sunnuntaina.

 

B-nuorten SM-sarjan puolivälierät:
Blues   - Tappara  Voitot 1-1
Jokerit - JYP      Voitot 2-0
HIFK    - HPK      Voitot 1-1
Ilves   - Kärpät   Voitot 0-2

Lauantain ottelut:
13:45 Jyväskylä hh1   JYP     - Jokerit  2-5
13:45 Haka 2          Tappara - Blues    4-9
16:15 Hämeenlinna hh  HPK     - HIFK     4-1

Sunnuntain ottelut:
14:45 Pirkkola        Jokerit - JYP                    
15:20 Matinkylä       Blues   - Tappara                    
15:20 Töölö 2         HIFK    - HPK                    
17:00 Raksila         Kärpät  - Ilves

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: