Leijonat.fi

       

×

BSM: Blues ja Ilves jatkoivat huimia putkiaan

Joona Ikonen on kuulunut huippuvireisen Ilveksen tehopelaajiin B-nuorten SM-sarjassa. Joona Ikonen on kuulunut huippuvireisen Ilveksen tehopelaajiin B-nuorten SM-sarjassa. Kuva: Pasi Mennander

B-nuorten SM-sarja käynnistyi viikonloppuna. Sarjan kärjessä neljän pisteen erolla oleva Blues on huimassa voittoputkessa, mutta ei yllä aivan Ilveksen vastaavaan.


Syyskauden alkusarjan ottelut huomioiden Ilves on jo peräti 15 ottelun voittoputkessa. Joukkue on menettänyt jaksolla vain yhden pisteen. Ilves voitti alkusarjan päätöskierroksella Kärpät voittomaalikilpailussa.

Bluesin voittoputki on 13 ottelua, joista 11 viimeisintä on voittoja varsinaisilla peliajoilla. Espoolaiset ovat pelanneet kuitenkin jo 22 ottelua ilman tappioita varsinaisilla peliajoilla. Huikean pisteputken aikana Blues on taipunut vain kahdesti jatkoaikaotteluissa.

Muista joukkueista HIFK on yltänyt kauden aikana seitsemän ottelun voittoputkeen. Loppusarjajoukkueista Kärpillä on alkukaudelta kuuden ottelun voittoputki. Lukko ja JYP ovat yltäneet viiden pelin putkeen.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: