Tyttöjen pelit ja sarjatoiminta

 
 
 
 
 
 
lauantai, 12 lokakuu 2013 02:15

Tytöt parrasvaloihin Tampereella - Hakametsä pukeutuu GHD-päivänä pinkkiin!

Kirjoittanut Heidi Viljakainen

- Tyttöjen on aika päästä parrasvaloihin ja keskelle Tampereen kiekon mekkaa, kertoo Ilveksen tyttökiekon yhteyshenkilö Sari Suoniemi Tampereella Hakametsässä sunnuntaina 13.10. järjestettävästä Girls' Hockey Day -tapahtumasta.

Tampereella järjestetyssä GHD:n ennakkotapahtumassa ideana oli niin sanotun pinkin kutsun vieminen liigajoukkueille. Suoniemi kertoo, että mukaan tapahtumaan valittiin nimenomaan ne liigapelaajat, joilla oli jo ennestään kytköksiä tyttö- ja naiskiekkoiluun perhepiirissään.

Varsinaiseen GHD-tapahtumaan ensi sunnuntaina on tulossa liigapelaajia (Ville Kolppanen, Atte Pentikäinen, Ville Nieminen, Pasi Puistola), 16 Ilveksen Naisten pelaajaa sekä muutama pelaaja Tapparan Naisista.

- Ilveksen Kolppanen ja Pentikäinen tiesivät tapahtumasta jo etukäteen, mutta menimme maanantaina 30.9. keskellä päivää Tapparan jääharjoitusten lopuksi jäälle kuuden tyttöpelaajan voimin. Ainoastaan Tapparan joukkueenjohtaja oli tietoinen meidän saapumisesta ja hänen ehdotuksestaan yllätimme Ville Niemisen ja Pasi Puistolan - he eivät tienneet kutsujen tuojista yhtään mitään, Suoniemi kertoo. 

- Tyttöpelaajille ei ollut kerrottu mitään kutsutapahtumasta. He luulivat tapahtuman olevan vain tavallinen mainoskuvaus, liigamiehistä heillä ei ollut mitään tietoa ennen kuin pukuhuoneessa kerroimme juuri ennen tapahtumaa.

Vaikka Suomessa tyttökiekko on tällä hetkellä nosteessa, Suoniemen mukaan Tampereella tilanne on ainakin vielä toistaiseksi huono.
- Toivomme paljon uusi harrastajia ja joukkueita myös Hämeeseen, se on meidän kaikkien yhteinen toive. Haluaisimme otteluvastuksiakin samalta alueelta, ettei tarvitse lähteä pelaamaan aina niin kauas.

Lisätietoja Ilveksen sivuilta

 

 

 

 

Lisää Tyttökiekon uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta