Leijonat.fi

       

Naisleijonat ja tyttökiekkotapahtumia länsirannikolla

Naisleijonien matka kohti olympialaisia jatkuu kotimaan Pre Olympic Cup turnauksessa 12.-16.12. Turnausviikolla on tarjolla myös iloisia tyttökiekkotapahtumia niin aloittaville, kuin jo pelaavillekin tyttökiekkoilijoille.


Tyttökiekkotapahtumat starttaavat Raumalla heti turnauksen ensimmäisenä pelipäivänä. Jääkiekosta kiinnostuneilla tytöillä on mahdollisuus saada Naisleijonien nimmarit heti tiistaina 12.12. Japani-Suomi ottelun jälkeen n. klo 18 ja siirtyä sen jälkeen kokeilemaan jääkiekkoa GHD-tapahtumaan Tuki-Areenalle klo 19 alkaen.

Naisleijonien pelit jatkuvat torstaina Raumalla, tyttökiekkotapahtumat taas perjantaina 15.12. Uudessakaupungissa. Uudessakaupungissa pidetään taitokisa vuonna 2000 syntyneille tai nuoremmille tytöille. Kisassa on karsinta klo 16:30-17:30 ja finalistit pääsevät näyttämään taitonsa GER-FIN ottelun erätauolla n. klo 19.

Tyttö- ja naiskiekkoviikko huipentuu Turun Kupittaalle lauantaina 15.12. Tyttöjen GHD-tapahtuma ja taitojäät alkavat Juissi Areenalla klo 11. Vuonna 2003-2005 syntyneiden tyttöjen ottelu pelataan klo 12-13. Turnausviikko päättyy Suomi-Venäjä otteluun, joka pelataan Marli Areenalla klo 14 alkaen.

Katso lisää viikon tapahtumista täältä!

Tervetuloa mukaan!

 

 

Viimeksi muutettu

 

 


 


TYTTÖKIEKKO


Jääkiekko on myös tyttöjen harrastus!

Alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan – varusteiksi riittävät alussa kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja innokas mieli. Jos kiekkokärpänen puraisee, harrastaa voi seurasta riippuen tyttöjoukkueessa tai yhdessä poikien kanssa.

Tytöille tarkoitettuja jääkiekon kokeilupäiviä (GHD) järjestetään kauden aikana seuroissa ympäri Suomen. Kansainvälistä tyttökiekkoviikonloppua vietetään 6.-7.10., jolloin myös iso osa suomalaisista seuroista järjestää oman GHD-tapahtumansa. GHD on seuroille valmis paketti ottaa tytöt mukaan seuran toimintaan.

Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi tämän linkin kautta, niin seuranne pääsee hyödyntämään uudistettuja GHD-materiaaleja oman tapahtuman järjestämisessä. 

 

Katso tästä, missä järjestetään GHD-tapahtumia 6.-7.10.

 

 

 

 


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: