Leijonat.fi

       

Susanna Tapanin jääleirillä nähtiin iloisia ilmeitä ja opittiin uutta

Susanna tapani piti tytöille luennon Susanna tapani piti tytöille luennon Kuva: Saara Niemi

Susanna Tapani valmensi ja luennoi Turussa 10.8. kun Kupittaan jäähallissa järjestettiin jääkiekon ja ringeten yhteinen jääleiri.


Jääkiekkoliitto ja Kaukalopallo- ja Ringetteliitto päättivät keväällä yhdessä suunnitella ja toteuttaa leirin, mistä syntyi 7-15 vuotiaille jääkiekon ja ringeten ringeten pelaajille hieno kokemus. Leiri alkoi klo 8 Kupittaan jäähallissa ja päivä jatkui kahdessa ryhmässä kahdella jääharjoituksella ja kahdella oheisharjoituksella. Susanna on joukkueurheilun monilahjakkuus ja esikuva monille pienille jääkiekon ja ringeten pelaajille. Jääleirillä lapset pääsivät oppimaan Susannan tekniikkavinkeistä sekä kuulemaan Susannan urheilijanpolusta sekä siitä miten kahden lajin harrastaminen yhtä aikaa onnistuu myös huipputasolla. Ensi vuonna uudestaan!
Alhaalla olevalta leirivideolta näet mitä päivän aikana tapahtui. 

 

Ryhmäkuva koko porukan kesken.

Susanna Tapanin nimikirjoitukset olivat haluttua tavaraa. 
Viimeksi muutettu

Media

Susanna Tapanin jääleiri videokoosteena

 

 


 


TYTTÖKIEKKO


Jääkiekko on myös tyttöjen harrastus!
Alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan – varusteiksi riittävät alussa kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja innokas mieli. Jos kiekkokärpänen puraisee, harrastaa voi seurasta riippuen tyttöjoukkueessa tai yhdessä poikien kanssa.


Tytöille tarkoitettuja jääkiekon kokeilupäiviä (GHD) järjestetään kauden aikana seuroissa ympäri Suomen. Kansainvälistä tyttökiekkoviikonloppua vietetään 6.-7.10., jolloin myös iso osa suomalaisista seuroista järjestää oman GHD-tapahtumansa. GHD on seuroille valmis paketti ottaa tytöt mukaan seuran toimintaa!


Tyttökiekon kausi huipentuu Espoossa 4.-14.4.2019 pelattaviin jääkiekon naisten MM-kisoihin. GHD-tapahtuman järjestäjiksi ilmoittautuneiden seurojen kesken arvotaan lippupaketti 30 hengelle MM-kisojen avauspäivään! Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

lmoittaudu mukaan tyttökiekon GHD-tapahtuman järjestäjäksi tämän linkin kautta, niin seuranne pääsee hyödyntämään uudistettuja GHD-materiaaleja oman tapahtuman järjestämisessä sekä osallistumaan MM-kisojen lippupaketin arvontaan. Liput voittanut seura arvotaan ja julkistetaan lokakuun lopussa. 

 

Katso tästä, missä järjestetään GHD-tapahtumia 6.-7.10.

 

 

 

 


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: