Leijonat.fi

       

Seurojen ilmoittautuminen tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi alkoi – 7.-8.10. GHD-viikonloppu on Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteen 1. virstanpylväs

Seurojen ilmoittautuminen tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi alkoi – 7.-8.10. GHD-viikonloppu on Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteen 1. virstanpylväs Kuva: Jukka Salminen

Kauden lähestyessä on aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen uusien harrastajien rekrytoimiseksi. Seurat voivat nyt ilmoittautua mukaan 7.-8. lokakuuta järjestettävään kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun: täyttämällä kaavake 9. syyskuuta mennessä tapahtuma pääsee mukaan tyttökiekkoviikonlopun tapahtumien listalle.


Perinteisesti Girls’ Hockey Day tai tuttavallisemmin GHD-kokeilutapahtumia on järjestetty Maarianhaminasta Ivaloon ja näin seurat ovat ottaneet osaa kansainväliseen tyttökiekon juhlaan. Kaudella 2016–17 GHD-tapahtumia järjestettiin Suomessa 58 seurassa ja kansainvälisesti viikonlopussa oli mukana peräti 42 maata, Argentiinasta Uuteen-Seelantiin.

Tänä vuonna kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun mukaan lähtevät seurat osallistuvat automaattisesti myös Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteeseen, jossa tavoitteeksi on kaudelle 2017–18 asetettu maamme itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi sata tytöille suunnattua jääkiekon kokeilutapahtumaa.

Lokakuun tyttökiekkoviikonlopun lisäksi tapahtumia voi järjestää pitkin talvea ja esimerkiksi talviolympialaisten aikana naiskiekon ollessa esillä kannattaa myös seurojen miettiä omia toimenpiteitään uusien tyttökiekkoilijoiden houkuttelemiseksi.


Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi tämän linkin kautta, niin seuranne pääsee hyödyntämään uudistettuja GHD-materiaaleja oman tapahtumansa järjestämisessä. Ilmoittautuminen 7.-8. lokakuuta järjestettävään kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun päättyy 9. syyskuuta, tämän jälkeen seurat voivat ilmoittaa kaavakkeen kautta muista kauden tyttökiekkotapahtumistaan. 

Lue lisää tyttökiekon Suomi 100 tasa-arvotekoa -haasteesta täältä


 

Viimeksi muutettu

 

 


 


TYTTÖKIEKKO


Jääkiekko on myös tyttöjen harrastus!

Alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan – varusteiksi riittävät alussa kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja innokas mieli. Jos kiekkokärpänen puraisee, harrastaa voi seurasta riippuen tyttöjoukkueessa tai yhdessä poikien kanssa.

Tytöille tarkoitettuja jääkiekon kokeilupäiviä (GHD) järjestetään ympäri Suomen, läpi kauden. 7.-8.10. vietetään kansainvälistä tyttökiekkoviikonloppua - tervetuloa mukaan!

 

#100tyttökiekkotapahtumaa järjestäjiä kaudella 17-18:

1) Seinäjoen Kiekkokerho (SKK)
2) Juniori Hermes RY
3) Someron Pallon Juniorit RY
4) Urjalan Sisukiekko
5) Kurikan Ryhti-Jääkiekko
6) Koillis-Pirkan Kiekko (KPK)
7) KJT Hockey Ry
8) Rovaniemen Kiekko Ry
9) LJK Loviisa
10) Sotkamon Kiekko
11) IF Pucken
12) Oulun Kärpät 46 ry
13) Espoon kiekkoseura
14) Alavuden Peli-Veikot
15) Helsingin IFK
16) TUS - Terjärv Ungdoms Sportklubb
17) Juniori-Jukurit
18) Juniori-KalPa
19) TPS Juniorijääkiekko ry
20) JYP Juniorit ry
21) Kolarin Työväen Urheilijat
22) Junior-Pelicans ry
23) Jää-Tiikerit
24) Nivala Cowboys
25) Ylivieskan Jääkarhut ry
26) Oulaisten Jääkobrat ry
27) Limingan Kiekko ry
28) Pyhäjärven Pohti ry
29) Saimaan Pallo ry
30) Vaasan Sportin juniorit ry.
31) Kiekko-Nikkarit ry
32) Juniori-SaPko ry
33) Ilves ry
34) Panelian Raikas ry
35) Kittilän Palloseura
36) Uplakers ry
37) Fortuna ry
38) Sipoon Wolf
39) Kontiolahden Kajastus ry
40) Järviseudun Pallokerho
41) JHT Kalajoki
42) Ähtärin Kiekko-Haukat, KieHa
43) HC Nokia ry
44) TORNION ICE HOCKEY CLUB
45) Kiekko-Laser Juniorit ry 
46) IFK Mariehamn
47) S-Kiekko

 

 

Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkotapahtuman järjestäjäksi tämän linkin kautta, niin seuranne pääsee hyödyntämään uudistettuja GHD-materiaaleja oman tapahtumansa järjestämisessä. Ilmoittautuminen 7.-8. lokakuuta järjestettävään kansainväliseen tyttökiekkoviikonloppuun päättyy 9. syyskuuta, tämän jälkeen seurat voivat ilmoittaa kaavakkeen kautta muista kauden tyttökiekkotapahtumistaan.

 

 

 


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: