Tyttöjen pelit ja sarjatoiminta

 
 
 
 
 
 
maanantai, 13 lokakuu 2014 14:16

”Ihanaa Leijonat ihanaa!” - GHD valtasi Helsingin jäähallin - Kuvia!

Kirjoittanut Siiri Markkanen
Naisleijonien Annina Rajahuhta (vas.) ja Minttu Tuominen olivat mukana Helsingin jäähallin GHD-tapahtumassa. Naisleijonien Annina Rajahuhta (vas.) ja Minttu Tuominen olivat mukana Helsingin jäähallin GHD-tapahtumassa. Pasi Mennander

Valtakunnallinen Girls’ Hockey Day (GHD) valloitti sunnuntaina Helsingin jäähallin, kun vuorossa oli Etelän järjestyksessään ensimmäinen yhteinen tapahtuma.

GHD-viikonloppuna tytöillä ympäri Suomen on mahdollisuus päästä kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena. Kyseisen tapahtuman tavoitteena on lisätä tyttökiekon näkyvyyttä ja innostaa tyttöjä lisää jääkiekon pariin. Suomen GHD-tapahtuma on osa suurempaa Girls’ Hockey Weekend -viikonloppua, joka on kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n lanseeraama.

Pinkki oli päivän ehdoton väri sunnuntaina, kun Helsingin jäähallin jää täyttyi uusista innokkaista kiekkokokelaista. Jäällä nähtiin erilaisia toimintapisteitä, joihin kuului mm. erilaisia leikkejä, kikkailu- ja taitorata, sekä demo-ottelu, jossa vastakkain asettuivat Kirkkonummen Salamat ja Espoon Kiekkoseura. Paikalla oli myös vierailevia tähtiä; Suomen naisten maajoukkueesta paikalla olivat Annina Rajahuhta, Minttu Tuominen sekä Linda Välimäki. Myös Finkey oli menossa mukana luonnollisesti, totta kai!

Taitoradalla pujoteltiin tötsien läpi sekä kikkailtiin kiekoilla. Ensikertalaisille oli järjestetty luistelukoulua ja leikkejä, joista suosituin oli ehdottomasti ”Kuka pelkää jäämiestä?” Tai tässä tapauksessa siis ”Kuka pelkää jäätyttöä?”

Juuri tähän leikkiin koko kolmituntinen tapahtuma olikin hyvä päättää, kun kaikki innokkaat paikallaolijat saivat luistella yhdessä koko jään mitalla pakoon keskikentällä vaanineita pelaajia. Aivan lopuksi koko iloinen porukka kerättiin vielä yhteiskuvaan, jonka yhteydessä koko Nordis kaikui huudosta ”IHANAA LEIJONAT IHANAA!”

 

Bluesin naispelaajat toivat tapahtumaan maajoukkuetason tervehdyksen. Kuvassa Annina Rajahuhta.

Nelosen SM-liigan viikkomakasiini oli paikalla. Minna Korkka haastatteli tyttöpelaajia.

Finkey.

Hups!

HIFK:n puolustaja Daniel Grillfors.

Harjun Kiekon maalivahti Minja Drufva.

Tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemi.

Lisää kuvia kuvagalleriassa - avautuu klikkaamalla!

Lisää Tyttökiekon uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta